Busoztrkkl Hoşgeldin Aralık, son 20 ikinci bebeğim geliyor, birinci bebeğim 3,5 yaşında kocaman bir abi ama benim hep bebeğim 🥹 aşırı duygulu, korkulu ve heyecanlıyım.. rabbim hepimizin yardımcısı olsun sağlıkla kavuşalım 🙏
100924 Busoztrkkl bizimde uygulamaya göre tam 21 gün kaldı ilk hamileliğim ve çok heyecanlıyım Allah yardımcımız olsun 🥹
Tuyu1 Busoztrkkl Bende 38+2 yim ilk gebeliğim çok merak ediyorum nasıl geçecek tabi korkuda var ama henüz nasıl sancılacağım her ağrıyı sancımı acaba diyorum 🥹 Normal doğum dedik bakalım inşallah sağlıcakla gelir
Mhrbnnn 35+3 olduk bizde bu ay bizim ayımız olacak hissediyorum.. ocağı görmem bence (ilk gebelik kız)
Busoztrkkl Mhrbnnn Allah yardımcın olsun ilkler çok garip oluyor benim ikinci olduğu için tecrübeliyim inşallah hepmiz bir avazda doğururuz 🌸
Hcrndgn Bizimde bu ay oğlum 4 yaşında bir hafta snra doktor gün vermek için gel dedi korku heyecan birbirine karışmış durumda 🥺🌸
dilaaann asyap ben de öyleyim korku yok içimde normalde korkarım ama şimdi hiç korku yok bir an önce gelsin istiyorum 🌸
Busoztrkkl Tuyu1 Allah yardımcın olsun ilk gebeliğimden en büyük tecrübem hemen hastaneye gitmemek tek tavsiyem bu olur sana evde bekleyeceğim inşallah bu sefer hastane ortamı insanı ürkütüyor evde sancılarımı daha rahat karşılarım
Busoztrkkl Tuyu1 ilkler öyle oluyor daha önce yaşamadığımız bir duygu olduğu için panik oluyor doğum sancısını normal sancıdan ayırt edeceksin bunu anlamaman imkansız tek tavsiyem sakin ol hemen hastaneye gitme 🌸