Eveet kizlar normalde 2 aralik pazartesi gününe gün almıştık fakat doktorum bebegin sağlığının yerinde olduğunu istersek 29 Kasım Cuma günü yani 38+2 haftalik iken de bebegi alabileceğini söyledi bizde hemen kabul ettik çünkü 2 gün çok da önemli bir fark değildi ☺️
Evet gelelim 29 Kasım Cuma günü sabahına sabah erkenden Uyandık 2 yaşına girecek olan bir oğlum daha var onu da uyandırdım kahvaltısını yaptırdım ve evden çıktık. Hastaneye yatırım yapıldı doktorum geldi konuştuk odamizi süslemeye başladık annem kayinvalidem kiz kardeşim gorumcem hepsi yanımdaydı 😊 11.45te ameliyata gireceğim söylendi tabi bu esnada korku heycan hepsini yaşıyordum ben ameliyattayken oğlum napicak vs vs… veee artık saat geldi 11.30 da beni ameliyathane aldılar normalde giderken ağlarım sanıyordum ama hiç ağlamadım gayet gülümseyerek hersekese el sallayarak gittim ben değil ama eşim ağladı 😁 o benden daha çok korku yaşıyordu . İlk doğumumda genel anestezi olmuştum o yüzden ameliyathane nasıldı hjc hatirlamiyorum bu sebepten bu sefer çok heycanliydim 😁 aşağı indiğimde beni çok pozitif tatlı bjr ekip bekliyordu erkek sayısı bir tık fazlaydı bu benj birazcık rahat etti ama yine de çok rahattım anestezi uzmanı geldi spinal iğnesi yapacağını çok hafif batma hissedebilecegimi söyledi öne doğru eğildim ve size yemin ederim hiç bir şey hissetmedim hemde hic bir şey sinek ısırığı dahi hissetmedim sonra benj yatırdılar ayaklarım ısınmaya ve uyusmaya başladı hafiften sonra sondami taktılar ve tam uyusmuştum artık doktorum geldi veee bana birazdan başlayacağını söyledi ama o esnada çoktan kesmeye başlamış olacak ki bir kaç dk içinde karnımda cekistirmelerinu hissetmeye başladım bu benj hiç rahatsız etmedi acı hissetmedim sadeve birazcık sallaniyodum😊 sonra bebeğimi gösterdiler 37.haftada 3250 Dr denmişti ama 3200 gr doğdu çok şükür hic bjr sağlık problemi yoktu 2.ogluma kavuşmanın mutluluğunu yaşadım o an ten teması yaptik😍 ve odaya bebeğimle çıkmak istediğimi söyledim onu giydirdikten sonra beni bekledi. Bu arada ben ameliyat esnasında mide bulantısı tansiyon düşmesi vs hiç bisey yaşamadım inanılmaz kolay geçti benim icin . Bebeğim giyindi benim dikisim yapıldı ve ikimiz birlikte ailemizin yanjna çıktık hersey çok güzel ve pürüzsüz ilerledi bu sebepten dolayı çok mutlu çıktım 😊 ilk ayağa kalkisim çok kolaydı hatta neredeyse tek basma yürüyebilirdim zaten sonrasında da geri yatmadım dolaştım bebeğimi emzirdim gazimi gece cikardim yeme içme konusunda ozgurlestim bu arada ameliyata girmeden önce de corba içmeme izin verdi doktorum😁 karnım cokda acıkmadı bu yüzden. Evet hersey buraya kadar çok güzeldi fakat benim biraz baş ağrım oldu ve olmaya devam ediyor gündüzleri değil ama geceleri sanırım uykusuzluğun etkisi ile artıyor umarım tez zamanda kurtulurum günde 3 litre su içiyorum kahveyi biraz daha arttırmam lazim sanirim😊 allaha binlerce kes şükürler olsun ki hiç korktuğum gibi olmadi hiç bisey hersey çok güzeldi 😊 darısı doğum bekleyen anne adaylarına olsun şu gibi dogumlarinjz olsun