superstar_00 Merhaba merak ettiğim şey şu ilk gebeliğinizde başlangıçta çok sancı yaşayıp ikinci gebeliğinizi rahat geçirdiniz mi?
Semaen superstar_00 ilk gebeligimde hamileligin ne oldugunu anlayamamışım ikincide anladım 40 haftalıktım günde 2 saat yürürdüm bunda markete cıksam dogurcakmışım gibi 😀 evet regli agrısıda yaşıyorum ama bunu sormadım doktora
MNesemm superstar_00 evet ilkinde kaşık ağrısıyla başladı 2 gebeliyimde hiç birşey his tmedim coook rahat geçti cnm 3 nasıl oluur bilmiyorum şuan beklemedeyim. Baklm
MNesemm superstar_00 cnm ben bir hafta kala goslerim ağırı velim agirii ta ayaklarıma vurur karnım siser oldumu rahtlarim bat 1 ama ben daha olmadım hayrlisi
superstar_00 Mesela benim adetime 8 gün var ve ben sabahtan beri resmen içim parçalanırca sana sancı çekiyorum ben bu durum için defalarca doktora gittim bana dönüp bir şey yok diyor🤢
superstar_00 Semaen Sabahtan bu saate kadar şiddetli kasık ağrısı yaşıyorum neden olduğunu da bilmiyorum.
superstar_00 MNesemm Sabahtan bu saate kadar şiddetli kasık ağrısı yaşıyorum neden olduğunu da bilmiyorum.
superstar_00 MNesemm Adet takvimine göre 10 aralıkta olmam gerekiyor sabahtan bu saate kadar şiddetli kasık ağrısı yaşıyorum.
superstar_00 MNesemm Birinci gebeliğimde de çok aşırı sancı çekmiştim şaşırmıştım duruma bu adetime henüz 8 gün var olmadı yarın sabah bir test yaparım erken gebelik testini.