Cerenimoow Kızlar alanında iyi bir doktor var mı gittiğiniz yada duyduğunuz bugün gitmek istiyorum daha önce gittiğim doktor işten ayrılmış şuan nerde hiç bilmiyorum bilenler nolur yardımcı olun
minikbebegim06 Cerenimoow 12.haftada öğrenseniz bile yanılma payı çok yüksek 16 da tekrar bakılacak o haftadan sonra da en kesin sonucu detaylı ultrason verecek sonradan değişen çok oluyor bu kadar acele etmeyin alışveriş için falan sorduysaniz
tbmn Cerenimoow Ankara Şehir Hastanesi Necati hoca söylüyor çok yoğun muayene sırası ama değiyor gerçekten
Pinar06- Cerenimoow a life hastanesi Emine gül savcı çok tecrübeli 12. Hafta tahmin etti 31 deyim kızım olacak
Pinar06- Cerenimoow fetal dna testi ile 11. Hafta kesin sonuç çıkıyor 14 bin civarı sadece cinsiyet değil tabiki bütün genetik hastalıklar taranıyor
Bebisveannesiiiiii Cerenimoow 13 haftalık falandı uygun pozisyonda ise görünür demişti göstermişti kendini işte muayene ücreti 850 falandı sanırım emin değilim ama 800 küsürdü
Cerenimoow minikbebegim06 ilk çocuğumda 11+larda öğrenmiştim erkekti bunuda çok merak ediyorum kendime engel olamıyorum 😅
Cerenimoow tbmn Etlik şehir hastanesinde Necati diye bir hocayı hiç duymamıştım şimdi internetten baktım yine göremedim ismini yanlış söylüyor olabilirmisiniz acaba