prens_prenses_annesi kizlar 1 tane sancim cikmis galba doktor dedi acile gidip bi muayne etsinler ama yasli bi erkek doktor vardi ve ben alttan baktiramadim ya 😥
muphem prens_prenses_annesi bi tane sancıyı önemsiyo mu ki doktorlar🤔 ben kızımda 40 haftaya kadar girdim nst ye bir iki sancıyı hele de belli düzeyin altındaysa umursamıyodu doktor.. bilemedim tabi ama
prens_prenses_annesi Benanne13 o hastaneye nezmn gitsem doktorlarin 2 3 tanesi toplanip bakiyodu 2 doktor vardi muhtemelen yine 2 side bakicakti ve babam yasindaki adama gostermeye utandim
prens_prenses_annesi muphem bn dun evde agridan kivraniyodum bebegin hareketleri nst ye nezmn grsem olmuyo bugunde yoktu muhtemelen harekeet etmedigi icin cikmadi o 1 tane cikan sanciyi nst deyken hissettim
Benanne13 Irmakdkm prens_prenses_annesi valla tıp bu bunda ne utanılcak ne de çekinilcek bir durum yok hayatım bence en rahat olmam gereken yer orası biraz patavatsız ol hatta rahat edersin 😅 doktorlugun baban yasında oglun yasında gibi yası yok adam kaç senelik tecrübeli diye güvenmem bile gerekebilir bazen. Bir de 2-3 doktor zenek gibi muamele yapılıyo gibi hissettiriyo evet ama onlar da asistan genelde öğrenmek için oradalar