melissannesi Kızlar merhaba nasılsınız burada bir çok kişiye cinsiyet tahminde bulundum geneli hep doğruydu kendime tahminim de doğru çıktı iki tane kızım var üçüncüye oğlum geliyor.🌸🌸💙 Biz çok mutluyuz Rabbim isteyen herkese nasip etsin🤲🏻♥️🌸💙
Merveee_56 melissannesi hayırlı olsun inşallah Rabbım iki meyveyi de tutmayı nasip etmis sağlıklı sıhhatli bir sekilde kucağınıza almayı nasip eder Rabbım inşaAllah 🙏❤️
Mey58 melissannesi bana da bakar mısınız teşekkürler şimdiden ☺️ https://share.icloud.com/photos/007Gf5bNwk_72VENnh1FGpCeQ
Eda75 melissannesi banada bakarmısın canım 🩵sağlıcakla gelsin inşallah bebişin inşallah daha küçük ama bi tahmininiz vardır inşallah 🥹
melissannesi Nanelimon_19 Şimdi benim kesem yuvarlak değildi ya yuvarlak olmayan bütün keseler bana erkek gibi geliyor Rabbim gönlünüzdekini nasip etsi 🤲🏻♥️
danla2711 melissannesi hayırlı olsunnn benimde oğluşum geliyor bu sene erkek senesi galibaa💙 sağlıkla gelsin paşa🥰
melissannesi danla2711 saol canım evet bencede bu sene duyduğum herkesin oğlu oluyor bizde nasibimizi aldık🤲🏻💙
danla2711 melissannesi Maşallah çok şanslısın 2 kız 1 erkek 🥰 hep hayalim 1 kız 1 erkek çocuğum olması inşallah nasip olur 🥰 sağlıkla kucağına al inşallah 🥰