Berna2729 14+4 günlük hamileyim Dün akşamdan beri geçmeyen bir karın ağrısı yaşıyorum regl sancısı gibi desen değil gaz sancısı gibi de değil sabit bir yerde değil uykudan bile uyandıran bir ağrı bu durumu yaşayan oldu mu normal mi ?
Anneolsamkeske Berna2729 bende aynı haftayim yediklerinizden olabilr dun aksam çiğ kofte yedim kendime engel olamadim agladim resmen agridan sonra geçti 1-2 saate
Es26 Berna2729 o haftalarda bende çok yaşadım ara ara hala yaşıyorum canım rahim büyüyor bütün organlar yer değiştiriyor ondan oluyor demişti doktorum
Kokusuburnumda Berna2729 bende bugün 15+3 oldum 3 gündür adet sancısı gibi ağrım var korkuyorum doktora gitmekten bıktım resmen gitmek istemiyorum ama korkuyorum da
Berna2729 Anneolsamkeske geçmiş olsun teşekkür ederim şükür geçti ağrım yediklerimizden oluyor sanırım
Anneolsamkeske Kokusuburnumda allah saglikla kucaginiza almayi nasip etsin :) dr cinsiyet söyledi mi bende 14+6 yim
Berna2729 Kokusuburnumda açıkcası ben dün gittim direk kontrol etti ama eğer ağrı altta değil üst kısımlarda ise korkma dedi
Kokusuburnumda Anneolsamkeske 13. Haftada gitmiştim kıza benzetti çıkıntı göremedim ama daha çok küçük hazırlık yapmayın siz yine de 16. Haftada tekrar bakarız demişti
Kokusuburnumda Anneolsamkeske hayırlısı olsun sağlıklı olsunlar da hiç önemi yok sağ Salim kucağıma alacağım günleri göreyim de 🙏🏻