cnsu77 Kızlar selammm 23+4 hamileyim bebişimin odası da 1 - 2 haftaya gelecek inşallah ama kıyafetlerini neyle yıkamalıyım? Toz granül sabunla mı yoksa bebek şampuanıyla mı uni baby , siveno vs. Siz ne kullandınız ya da ne kullanacaksanız ? -
babyandmomy__ cnsu77 granül sabunlar vs yenidoğan için uygun değil kalıntı bırakıyorlar Ben siveno sıvı deterjan aldım içeriği temiz önce makineyi bir defa kısa programda boş çalıştırın sonra 30 derecede yıkayın sonra ekstra durulama yapın ben bu şekilde yıkayacağım yenidoğan döneminde çünkü ciltleri çok hassas ve alerjik bir bebek olabilir riske atmamak gerek
aslaninannesi7 Balbebek012 yumuşatıcısını kullanıyor musun bazıları sadece deterjanıyla yıkıyormuş. Ben kararsız aldım uni baby alıcam ama sadece deterjan mı almalıyım yumuşatıcı da gerekli mi
Mini_baby cnsu77 duru marka olanını kullandım çok güzel de leke çıkarıyor hiç leke çıkarıcı alma gereği duymadım 💕
Candyboy İlk ayında bebek deterjanı kullandım 2. Ayın sonundan sonra toz granül sanun kullandım lavantali çünkü bebek deterjanı lekelerini cikartmiyor bir yerden sonra
Rabiul cnsu77 kızım 4 aylık doğduğu zamandan beri siveno kullanıyorum duru granülüm de var daha açmadım geçen hafta siveno indirimdeydi 2 lt 250 tl di uzun süre gidiyor sonuçta bebek kıyafeti yıkanıyor kendi kıyafetlerimizi yıkadığımız gibi çok deterjan koyulmuyor
babyandmomy__ cnsu77 henüz denemedim ama genel olarak memnun kalınan bir marka bir de kaka lekesini çıkarmazsa diye e bebeğin leke çıkarıcısını da alacağım onunla bir gece suda bekletince lekeleri güzel çıkarıyor ablam memnun ondan
Candyboy cnsu77 https://images.app.goo.gl/tMTRiEwSpVtVNrpS9 Duru granül matik toz olarak koymuyorum makineye yapışıyor kıyafetlere soğuk suyun içerisine döküp ocakta eritiyorum öyle koyuyorum makineye
Rabiul cnsu77 a101 aspirin ve e bebek toz deterjan ikisini karıştırıp ekimde çitiliyorum sonra yıkıyorum
Deletedmom_116 aslaninannesi7 yumuşatıcı onermiyorlar pek ilk zamanlar kulanmamak daha iyi alerjik bir bebek olabilir sornaisnda bir sorun yoksa yikanabilir
Balbebek012 aslaninannesi7 yumuşatıcı set alınca içinde vardı 4,5 yaşındaki kızıma kullanıyorun ama bebeğime sadece deterjanı kullanıyorun kokusuz temiz içerikli memnunum ben
Deletedmom_116 ilk sene Ayrı ayrı Özenerek yıkadım sonrasında bizim kıyafetlerle bir yikamayw basladim 😂😂😂Yetişemiyorum kiyafeerde buydukce ayrı ayrı olmuyo ya dndjd