zgeDenizKaramanAtmaca Selam kızlar sepet beşik için uyku seti alanlar var mı? Nereden aldınız, ne kadara aldınız, hangi siteden aldınız ve görsel paylaşabilir misiniz rica etsem? :)
Kevsssim zgeDenizKaramanAtmaca bende 2 gün önce aldım sepet beşik. Trendyoldan bir örgü yatak koruması birde nevresim seti almayı düşünüyorum.
zgeDenizKaramanAtmaca zgeDenizKaramanAtmaca arkadaşlar bir fikir istedim. buraya kaynanamla görümcemle kocamla şöyleyiz bu kadar iyiyizz bu kadar kötüyüz yazsam hemen bir yorum gelir. ama gayet normal bir soru sorunca kimseden ses çıkmaması çok enteresann
zgeDenizKaramanAtmaca Alpmom__ teşekkür ederm canım :) benm ilk bebeğimden kalan beşik vrda uyku setini yeni almak istiyorum. bulamadım güzel diktirsem mi e yapsam bilemedimm.
Alpmom__ zgeDenizKaramanAtmaca ben bakmıştım bir ara internette vardı modeller . Ahşap beşik uyku seti falan yazarsanız trendyolda özellikle görmüştüm
Sevincblbl zgeDenizKaramanAtmaca sepet beşik ne oluyor ilk gebeliğim tecrübesizim ama ben beşik için atolyerakun var instada hesapları var ordan yaptırmayacağım pamuk kumaş tığ işlemeli yaptıracağım ama müslinlerde var yani ben nevresim hastahane çıkışı takım olarak yaptıracağım yorgan yastık gibi diyorsanız onu bende bilmiyorum nereden alacaksam daha beşik bakıyorum