Aygn Çeken varmı kızlar ? Sağ kasıktan sağ bacağa vuran ve bacak birleşim yerinde kalkarken yatakta dönerken agriyr ya
DuyguAnamur Aygn aynı dert bende de var canım 14+3üm. Kalsiyumla alakalı galiba bidaha ki kontrolümde doktoruma danışcam sende sor ☺️
[silindi] Aygn bende 19+3 haftalıgım aynı şekilde benimde genelde sol kasıgımda agrı oluyo ve resmen dönerken fln çat diye ses geliyo kemiklerden
DuyguAnamur Aygn Evet yatakta dönerken özellikle ağlama derecesine geliyorum bazen eşim kolumdan tutup döndürüyor 😒
Aygn DuyguAnamur aynn ben valla resmen oturup kalkarken öyleyim yatakta tam bir izdirap daha 4 ayim var 😫
DuyguAnamur Aygn Çok zor canım seni çok iyi anlıyorum. O bölgeye hafif masaj yaptırabilirsin rahatlatıyo ve süt ürünlerini günlük fazla fazla yiyip içmek gerekiyormuş onun da faydası oluyo
[silindi] Aygn en son gittigimde doktor magnorm yazmıştı onu kullanıyorum ama işe yaramıyor ve bana normal demişti agrinin rahim genişledigi içinmiş
Aygn DuyguAnamur bugün ağda yaptım 😂😂 agdadan sonra 1 saat agrimadi uyuştu galiba sonra yine başladı insan da korkuyr ya sağ kaşık sağ bacak batiyr resmen
DuyguAnamur Aygn ay ben korkudan ağda bile yapamıyorum valla😂 Allah yardımcımız olsun canım umarım geçer kısa zamanda 😉
Aygn Adess valla canm benm ablalarimda çekmiş nettede yaziyr kengi ağrısı dıe geciyr ama sebebi ne bilmiyrm kaç haftaliksin
Aygn DuyguAnamur doktora sordum ben ağdayı o yüzden yoksa bende yapmam 😁 amin canm hayrlarla gelsin kizim da ins
Adess Aygn 21 haftalık cnm agrı bazen korkutmuyor değil bni doktora gittiğimde ilk onu sormak olacak işim
Aygn [silindi] bende kullaniyrm ama faydası yok bakalm haftaya ne dcek bebegime br şey olmasında cekeriz