Mavisanne16 Gebelik 7+2 henüz ultrason görüntülenmesi olmadı. İlk 3. 4. hafta gözükmedi dış gebelik şüphesi oldu doktorun 2 günde 1 kan veriyorum. Beta Hcg için artış var ama düzenli değil ve bu hafta kontrol var inşallah ultrasonda görünür.
Mrvsmt2502 Mavisanne16 ağrınız falan var mı? Başka bir doktora daha görünün dış gebelik deyip 7. Haftaya kadar bekletmezler normalde
Tugcmgz Mavisanne16 dış gebelik bende yaşadım😔 allah kimseye yaşatmasın. Benim beta artışların gebelikteki gibi artıyordu ama buna rağmen kese görünmedi zaten tüpte kalmış. Süreç uzadı tabii ilaçla değil de ameliyat ile alındı tüpümde gitti öyle. Bir ağrım falan yoktu ama ilerleyen zamanlarda dış gebelik patlarsa kanamaya enfeksiyona allah korusun ölüme kadar götürürmüş.
Mavisanne16 Mrvsmt2502 hiç ağrım yok çarşamba tekrar bakılacak ona göre süreç ilerler diye düşünüyorum
Alavya Merhaba, benim gittiğim bir prof. Neredeyse 9. 10. Haftaya kadar vajinal ulturason önerdi. 7.hafatada kalp atışını vajinal ulturason ile duymuştuk. Sizde nasıl baktı bu sebeple görünememiş olabilir mi?
Mavisanne16 Alavya ilk normal baktı göremedik 2.de vajinal baktı emin olamıyorum ama çok küçük bir şey var gibi dedi takip için kan tahlili ver dedi 2 günde 1. Artış düzensiz devam ediyor betahcg değerinde çarşamba tekrar kontrol var
Basakcim Mavisanne16 evet artış iyi görünmüyor 😣😣 ama kimyasal olsa bu zamana kadar kanamanız da başlardı. İlginç gerçekten
Tugcmgz Mavisanne16 tüpte olup olmadığına nasıl bakıldı ki acaba. Benim ameliyat sırasında tüpte olduğu belli oldu laparoskopi yöntemi ile. Ben kendime gelince öğrendim mesela aap tüpümde olduğunu. Zaten parça patolojiye gönderildi ektopik gebelik olduğu kesinleşmişti.
Mavisanne16 Tugcmgz Dış gebelik değilmiş. Dün iş yerinde kanamam oldu koyu kahverengi acile gittik kese oluşmuş dış gebelik değil ama bebek göremiyorum dedi. Kanama olduğu için sağlıksız gebelik olabilir ama kırmızı kanama yok bebek de oluşabilir dedi takibe devam edilecek. Bugün de doktora gittim tahlil falan verdim o da aynı şeyleri söyledi. Kese oluşmuş bebek gözükmüyor şuan.
Tugcmgz Mavisanne16 dış gebelik olmamasına sevindim gerçekten de. İnş bebekte oluşur🤲🏼 beta değerleriniz düzenli artmıyor mu acaba hala.
Mavisanne16 Tugcmgz İnşallah oluşur çok sağ olun 🍀 Bugün de verdim kan sonuç çıkmadı henüz en son pazartesi 2600lerdeydi