Ebru1234 Merak ediyorum şimdi benim bebiş nasıl tam 7 haftaya randevu aldım nasıl görünecek kalbini duyacam mi? Haftasıyla ilk ultrason fotosunu paylaşır mısınız? Şuan 5+3 üm 😍
Eda75 Ebru1234 6+5 normalde canım ama Ultasonda 7 gözüküyodu ilk kalp atışını duyduğum zamana ait ultason resmi🥹 ilk resmi keseydi 5+5 de boştu ozaman kese bi hafta sonra gittiğimde gördüm bebeğimi🩷
seyma0661 Ebru1234 betam 5000 idi. devlettekiler salladı kese de yok bebek de yok demişti. 6+1de böyleydi 🥰 şimdi 25 haftalık olduk. Allah sağlıkla kavuşmamızı nasip etsin hepimize 🩷
LaRenSu19 Ebru1234 6 haftalıktım ilk gittiğimde 5+4 çıkmıştı ultrasonda yolksac ve kese görüldü. Bugün 7+2 haftalık bebeği ve kalp atışını görmeye gideceğim. Biraz endişeliyim 🤲❤
elifaydogan Ebru1234 sağlıkla kucağına al inşallah keseyi kesin görürsün ama kalp atışı duyulmazsa korkma henüz erken olabilir 7. Hafta cihaza da bağlı tabi 🩷🩷
Eda75 seyma0661 sağlıcakla gelsin inşallah bebeğinizin cinsiyeti ne acaba ☺keseye göre kız erkek diyolar ya ondan sordum 🥰
Ebru1234 seyma0661 masallahh. 😍 Benimde beta dün 997cikti haftaya cumaya randevum benimkide görünür mü acaba
seyma0661 Eda75 cinsiyetimiz kız ama 9.haftadan sonra kesem yuvarlak gözükmeye başladı. Sanırım yuvarlak olana kız fasulye gibi olana erkek diyorlar 😂
seyma0661 Eda75 benim bir arkadaşım var o ilk gördüğünden beri kız demişti keseye göre yorum yapmıştı doğru çıktı 😂