Nergizos bende normal doğum taraftariyim fakat sağlık sorunları ve zorunlu sebepler sezaryen olmayı kılıyor. Sezaryen ve normalinde kendine göre zorlukları vardır bünye farklı insanlar farklı bebekler farklı. Benim bebeğim makat geliş olduğu için mecburi sezaryen olacağım 39.haftayi bekliyoruz.elbette endişem vardi hatta hareketler bile yaptım bebek dönsün diye ama hem kendimi hemde bebeğimi strese soktum çok pişman oldum, bebeğim bunu sectiyse zorlamak olmaz , Allah bunu bana hayırlı gördüyse razı olmaktan başka çarem yok. Konuştuğum ebeler ve doktorlar bana psikolojik olarak çok destek oldular devlet hastanesi çalışanı olmalarına rağmen, biz neler görüyoruz çok sancı çekip son anda sezaryene dönenler mi dersin , normal doğumda 50 dikiş atılan mi dersin, sezaryenden prenses gibi kalkan mi dersin. Ama ne olursa olsun hersey senin kafanda bitiyor ve bebegimizi kucağımıza aldığımızda bitiyor. Annelik çok zor normalde doğursak sezaryende olsa ❤ önemli olan sağlıklı olmak seçim yapmak zorunda olduğunuzu hissetmeyin akışına bırakın 🥰🥰🥰