mcrukiye @SedaNur76 hayırlı olsun cnm çok şükür daha biz küçüğüz ama darısı bize olsun inşallah nasıl oldu kolay oldu inşallah
SedaNur76 mcrukiye amin inşallah sağlıkla alırsınız inşallah doğrusunu söylim kolay değil ama bebeği gördüğünde herşey unutuyorsun sadece o anlık bişey
SedaNur76 prens_prenses_annesi 39+3 valla canım ne diyim kolay değildi ama imkansız değildi dua ettim hepinzeee
ervagul19 Damlasu27 merhaba hayırlı akşamlar 39+5im bahsettiğin videonun linkini atabilir misiniz rica etsem şimdiden teşekkürler
Damlasu27 prens_prenses_annesi başla hadi hayırlısı biz hata esim ve oglmla beraber yapmstk eşimde gülydu bana bnce işe yarmz die 😂😂😂😂😂😂😂sonuç öbürgn dogumma gitm😂😂
Damlasu27 Soprano nie kiz öyle deme vala normal dogm cok güzel sadce o gün cekiyosnn bn 1hafta önce dogm yaptm baknmda yk suan tekim yani topaarldim bile
mcrukiye @SedaNur76 iyi cnm ya biliyorum daha ben diyecektim bebeği görünce herşey unutuluyor ben iki doğum yaptım zaten tabi şimdi bir çocuğum var ama şükür gene hamileyim ikinci bebeğimi iki aylık olunca kaybettim
Senam1 @SedaNur76 @BerivanLina kızlar akşam üstü 4 ten beridir sancılarım vardı düzenli bir şekilde üç dört saat böyle sürdü sonrasında düzensiz oldu hatta neredeyse iki saat hiç sancım olmadı hastaneye gittim iki cm açıklık varmış ve bir sancı görünmüş geri geldim eve şimdide arada sancılarım oluyor bakalım kızım ne zaman doğacak 😍
BerivanLina Senam1 yaa sancı çıkınca hemen alttan muayene mi olunuyor ben 39a gircm ama dünden beri hafif hafif sancılar oluyor sizin gibi düzensiz düzenli değişiyor yrn kontrolüm var muayene eder mi alttan