Nur_Erdugan53 Mavikizkaracocuk burda 9 haftalık ikili taramaya gittiğimde vermedi ve hiç bireyde söylemedi şuna 15+2 haftalık
Nur_Erdugan53 Annesininbitanesi ya sağlıklı olsun da elinizin düzgün olsun ama insan cinsiyetini merak ediyor iki tane kızım var yani yalan yok Bir tane de oğlum olmasını istiyorum tabii önceleri sağlık Eli yüzü düzgün sağlıklı bir şekilde doğrayayım ya Allah ne verdiyse artık nasibimize sağlıklı olsun teşekkür ederim🥰 Annesininbitanesi
Annesininbitanesi Nur_Erdugan53 önemli olan sağlık tabi ama yinede merakının önüne geçemez insan 14+2 de öğrenmiştim ben uygun pozisyondayza eğer bu kontrole gittiğinde öğrenirsin büyük ihtimal
Nur_Erdugan53 Annesininbitanesi Her anne gibi ben de erkek çocuk annesi olmak istiyorum iki tane kızım var çok şükür Allah verirse verir Vermezse de yapacak bir şey yok Önemli olan Tabii ki de sağ ol önceliğimiz yani inşallah Yarın öğreniriz yani çikolata falan alacağım yanıma bakalım sağlıklı olsun🥰
Nur_Erdugan53 prensesimveannesi Yarın gideceğim inşallah öğrenince yazarım size Bakalım hayırlısı canım sağlıklı olsun
Nur_Erdugan53 prensesimveannesi bugün cinsiyetimizi öğrendik doktor erkek dedi %100 kesin dedi bakalım sağlıklı olsun