Mrs_Demir Kızlar pazar gece 12 sonra bişe yiyip içme pazartesi 7 de hastanede ol drdiler sezeryan için sizce saat kaçta alırlar kocaeli şehir hastanesinde olucak nasipse inşAllah
Kardelennnsen Mrs_Demir sezeryan olma sebebi nedir acaba bende Kocaeli şehir hastanesi takılıpliyım orda doğum yapacam nasipse doğumdan sonra bilgilendir misin acaba odalar nasıldı eşiniz rahatlıkla gelip gorebildi mi doğum nasıl geçti
Mnelkk Mrs_Demir banada başka hastanede 10 yatış 12 gibi doğum olur dediler sezeryan yine. Muhtemelen sizi 9 gibi alırlar doğuma. Sağlıkla gelsin inşallah🤍
Hryedz Mrs_Demir tahmını 9 gıbı alırlar kuzum oda ayarlama nst vs derken o sure gecer zaten sağlıkla kucağına alırsın ıns guzel haberlerını beklıyoruz 😍
Mrs_Demir Kardelennnsen benim ilk doğumum sezeryandı hem haftam geçmişti hemde çatı darlığım vardı buda zorunlu sezeryan olucak tabi doğumdan sonra bilgi veririm inşAllah😊
Tictack Mrs_Demir merhaba acaba nasıl gecti ameliyatınız narkoz etkisi gdctikten sonra dikis yerlerinizde cok yanma batma oldu mu
Mrs_Demir Tictack benim spinal oldu bu 2. Sezeryanımdı uyuşukluk geçtiğinde kısa bi süre yanma hissetim çok hafif onun dışında sadece gaz sancısı çok zorladı beni