Busranur ben hamile olduğumu öğrendiğimde haftasonuydu ve mhrsden ayın 9una sıra almıştım devlette Pınar Yıldırımdan. Eşim devlet olmaz dedi ocak 6da Sabri beye gittik 4 haftalıkken kese görüldü beta hcg 1000 küsürlerdeydi. İlk gebeliğim ve onun verdiği heyecanla ben devletede gidelim yine dedim ve gittik. Enterasan bi şekilde kadın kesenin üzerinde bi kan birikintisi gördü. Ve ultrasondan sonra göbeğimi silerken doktorun yanında kanamam oldu. Pınar hanım Özgür kocağı aradı ve acil ilgilenmesi gerektiğini söyledi. Özgür beyin yanına ağlaya ağlaya girdim ve eşime çok ihtiyacım olduğu halde onu içeri almadı. Yaklaşımı “ bazı mikropları vücudumuzdan nasıl atmamız gerekiyosa bu bebeğide atman gerekiyodur belkide, hiç birşey yapamam yatır dersen yatırırım ama bence gerek yok” dedi elime ultrason kağıdını verdi ve gönderdi.
O ara sabri beye ulaştım ve acil ona göründüm, normal olabileceğini bebeğin tutunmaya çalıştığını söyledi. Yani sevgili arkadaşlarım, özellikle ilk gebeliği olanlar, devlet hastaneleri sizin heyecanınızı ve isteklerinizi anlamayıp içinize endişe vermekten çekinmiyolar.
Benim için hala risk var, kan birikintisi kesenin üzerinde şuan, bebek 3 aylık olana kadarda düşük ihtimalini göz önünde bulundurmam gerekli.
Ama bunu anlatmanın bi adabı olmalı diye düşünüyorum.
Biraz uzun oldu kusura bakmayın, paylaşmak istedim.