Nursotu Kızlar bugün ikinciye denk geldim peceteye pembemsi bir akıntı vardı bide kahverengi gibi neden olmus olabilir ya da adet olucam onunla alakalı
Larraa Yerleşme kanaması da olabilir, adetiniz sökülmek üzere de olabilir. Adet tarihiniz geldiyse veya geçtiyse bir test yapın isterseniz 🌸
Larraa Nursotu Ben yaşamadım ama kimisinin bir kaç gün sürüyor, kimisinin tek bir sefer lekelenme oluyor kişiden kişiye farklılık gösteriyor ama adet kanaması gibi yoğun olmuyor. Genelde açık pembe yada kahverengi oluyor☺️
Nursotu Solmaz-Papatya sabahı beklicem inşallah regl değildir regl ise sabah kadar illa gelir diye düşünüyorum
Solmaz-Papatya Nursotu canım yerlesme kanamasisiysa değer yeni artacak ben yerlesme kanamasından 2 gün sonra test yaptım pozitif gördüm hemen sonraki gün yapanlarda var burda pozitif gören var
Nursotu Solmaz-Papatya az once erken gebelik testi aldım yapıcam ilk fırsatta ama benim regle dönecek gibi ya çünkü 15 dk önce fln baktım peçeteyle silince az bir şey pıhtı gibi bir şey geldi 🙁
Solmaz-Papatya Nursotu pıhtı kahverengi ile pembe gibi ise yerleşme olabilir kırmızı ise adet kanaması olabilir
Nursotu Solmaz-Papatya dün kahverengi gibiydi az önce baktım tam kırmızı değil ama ufak bir pıhtı vardı kahverengi kırmızı arası
Mucizeem__ Nursotu merhaba bende aynısını yaşıyorum 7 gündür adetim geckiyor ama ben tam bir ay olarak hesapladigjmda 2 gün gecikme oluyor sizde son durum nedir ?
MujganisMom Nursotu Ya canım benim bendede aynı dün değil önceki gün jel kıvamında içinde kıl gibi koyu kırmızı kan vardı dünde kahverengi akıntıya döndü peçeteye geliyordu sadece bugün hiçbir şey yok kesildi bitti adetime şuan beş gün var daha ilk defa böyle bir şey yaşıyorum. Gebelik miymiş sizinki bana ümit olsun ya. 🥺
Nursotu MujganisMom maalesef ya regl oldum ben bugün son günüm hatta inşallah siz güzel haberler alırsınız ama olana kadar umut var 🤲🥰