Merhaba arkadaşlar uzun zamandır burayı takip ediyorum sizlere bişey sormak istiyorum. İstanbul Anadolu yakasında Dr Lütfi Kırdar şehir hastanesi takipliyim ama bu hastaneye artık yeni kurallar geldiği ve sadece normal doğum odaklı olduğu söylendi. İlk gebelik var ve sezeryan olunmuşsa ikincisi için de sezeryan yapabileceklerini ama daha önce çocuk sahibi değilsem ilk gebeliğimi sezeryan yapamayacaklarını söylediler. Mesele Buda değil bebeğim yan durduğu için normal doğum şansımın olmadığını söylediler bu yüzden sezeryan da olma şansım yok şuan bu hastanede. Zeynep kamil de erken doğum riskimden dolayı 5 saat kadar kaldım ama asla memnun kalmadım hemşireler çok ilgisizdi sabaha kadar nst de sancım çıktı nst kâğıtı yerlerde sürünüyordu artık dönüp bakmadılar bile tuvalete gitmemiz için kolumuzdaki serumu nstyi kendimiz çıkarmak zorunda kaldım odada olan bayanlarla birlikte. Yani açıkçası Anadolu yakasında özellikle Maltepe vs civarlarında bildiğiniz doğum için güzel bir devlet hastanesi var mı yenidoğan ünitesi olan şimdiden teşekkür ederim