afra119- Kızlar eğer gidiyorsanız Hangi doktor ve sezeryan fiyatlarından bilginiz var mı, bana, dr Atilla okuru öneriyorlar
Gulcem afra119- Ben 2019 yılında Mete Sarıözkan da sezeryan doğum yaptım. Çok da memnun kaldım, sonraki işlemlerimde de kendisini tercih ettim. Ama şuan farklı bir hastanede takibim yapıldığından fiyat konusunda bilgim yok.
Gumusbulut58 afra119- mete beye gidiyorum muaynesi 1600 öneririm çok tatlı doktor. Atilla hakkında kötü yorumlar gördüm malesef
Aslanmom1 afra119- Atilla hocaya gidiyorum 5 gün sonra doğumum var sezaryen olucam 35.000 tl. Muayene 1.600 ama zam gelicekmiş. Riskli bir hamileliğim vardı ve başından beri hastanedende doktordan da çok memnun kaldım. İnşallah doğumum da güzel geçer🫶🏻
Ebrumilaaaaa Fatma hanıma gidiyorum 1600 tl muayanesi doğum martta nasipse o yüzden ocakta zamlancağı için zaten konuşmadım şuan atilla hoca hakkında çok sert agresif olduğunu duymuştum
Tugceee58 Ben hatice hanıma gidiyorum gayet ilgili boş ve gereksiz konuşmuyor gayet yeterli bilgilendiriyor tatlı bir doktor bir defa hatice hanım yok diye atilla beye yönlendirdiler açıkçası pek memnun kalamadım biraz sert tavırlı geldi ama memnun kalan çok hastası var bence kişiye göre değişiyor ben hatice hanımdan şimdilik memnunum 34. Haftamdayım
Mek01 Fatma hocaya gidiyorum çok memnunum çok tatlı bir doktor 2021 de oğlumu kucağıma almıştım şimdi kızım için gidiyorum fatma hocaya :)