_mucizem_ elciner aynı hafta aynı gündeyiz o zaman ☺️ cinsiyeti öğrendiniz mi ? Kaç kilo aldınız şimdiye kadar acaba ? ☺️
elciner Eveett🥰 kız bebiş geliyo, garanti olsun diye 15.haftada gitmiştik kontrole. Siz öğrendiniz mi cinsiyetini? Ben 17.haftaya kadar hiç almadım şimdi minik minik yükleniyo kilo sanırım🙈 tam 2 kilodayım son 1 haftadır. _mucizem_
Ahsnmhmt seymayalcin hayır henüz öğrenmedik siz öğrenebildiniz mi? Daha erken diye hiç doktora sormadım bile
isiksinem45 diyarnursezer Geçer balım ben ne ara evlendim ne ara hamile oldum bilemiyorum şuan 31+1 haftalığız az kaldi sona yaklaşıyoruz Allah izniyle güzel geçsin günlerin
isiksinem45 mervedmrcn Bende 31+1 iri bir turp büyüklüğündeyiz Rabbim hepimizin bebeklerini sağlıkla kucağımza almamizi nasıp etsin inşallah ❤️
diyarnursezer isiksinem45 bu benim 2. hamileliğim:) o yüzden öyle dedim ahahaha bende ne ara 2. cocuk evresine geçtim anlayamıyorum
elciner Son bir haftadır vücut seyirmesi gibi pıt pıt birşeyler oluyor, ilk gebelik ve bilemiyorum bebektir sanırım😬 normalde gaz sıkıntım da çok, devamlı gaz hareketi olduğu için karnımda inşallah gaza bebek demiyorumdur.😂 Akylsedaaaa