Tazeannee33 İkinci kızıma hamileyim bir kızım var adı Sare onun ismine uyumlu isim arıyorum benim aklımdakiler şöyle; Hilal Ayşe ya da Ayşegül Öykü Zeynep İki isim sevmiyorum o yüzden tek isim koymayı düşünüyorum 💭
gokcekocyigiit Tazeannee33 arkadaşımın kızlarının adı Sare ve Buse bence çok da uyumlu, fikir olur belki diye yazmak istedim 🥲 sağlıkla kavuşalım bebeklerimize🌼
Serenkrglmz Sare daha modern öneridekiler birazcık daha demode değil mi canım senin tercihin Tabiki ama 🌼
Tazeannee33 Serenkrglmz geleneksel isimler kaybolmasın istiyorum biraz da o yüzden ayşe zeynep gibi isimleri de istiyorum biri modern biri alaturka gibi olsun da istemiyorum büyüdüklerinde derler isimlerimiz niye uyumsuz diye 😅
bengonca İlla uyum istemiyorsanız benim kızlarım Ayşe ve Elif.. Betül Zehra Zeynep bunlar da favorilerim.. sağlıkla gelsin kuzunuz 🌸
Tazeannee33 bengonca biri modern isim biri de klasik isimlerden olursa ikisi için ilerde sıkıntı olur mu diye düşünüyorum aslında o yüzden kararsızım ayşe zeynep meryem güzel isimler
meryemesra Tazeannee33 Sare ile uyumlu olsun istiyorsanız ‘Hale’ olabilir. Onun haricinde Sümeyye, Zeynep, Hatice, Esma, Ayşe, Meryem, Semanur aklıma ilk gelen isimler..
kaderakgun1 Tazeannee33 Gözeten, koruyan demek ama biz ondan ziyade Peygamber Efendimizin kıymetli eşi olduğu için koymak istedik. Hayatını dinleyin çok akıllı ve zeki bir hanım sahabi