Merhaba kızlar. Sorum başlıkta aslında. Benim bebeğim hastanede bir kere tuttu memeyi sonra hep kavga. Aslında ilk tutuşu çok güzeldi, sıkıntı yaşamam diye sevinmiştim sürümde vardı. Sarılıktan dolayı hemşireler mama verdirdi gece sütün azalır diye. Kaşık biberonla vermeme rağmen ondan sonra bir başladı 3. Aydayız hala devam ediyoruz. Başlarda bir şekilde tutturuyordum. Geceleri hiç emmiyordu. 1 ay öyle böyle gitti. Sonra tamamen kesti. Ben pes etmedim her gün denedim. Sonra bir süre yine emdi sonra yine kesti 🤦🏻♀️ bas bas ağlardı çok kötüydü. En son silikon uç denedim başta onuda istemedi ama alıştı. Tam boşaltamadığı için yine mama istiyordu üstüne ama her öğün emziriyordum. Bir haftadır direk itip vurmaya başlıyor yine avazı çıktığı kadar ağlıyor. Çok yoruldum ama vazgeçmekte istemiyorum. Yine mama vereyim ama ne kadar emerde kar diye düşünüyorum. Sağmak o kadar yorucu ki. Ev sağma makinesi kaynıyor desem yeridir. Yavaş yavaş sütümde azalmaya başladı. Makine olanı da tam boşaltamıyor. çok uzun yazdım biliyorum ama çok dertliyim bu konuda 🤦🏻♀️ önerilere açığım.
Olumlu olumsuz deneyimleride okumak istiyorum