Eby Tusemeda dış gebelik olsa kese doğru yerde olmazdı keseyi görmüşler ama küçükmüş anladığım kadarıyla
Senem06 Eby evet kese gözüküyor dış gebelik değil kimyasal yani boş gebelikmiş 5 haftalıktan sonra kese büyümüyormuş doktor böyle söyledi 2gün arayla beta hcg takibi dedi
Kecicik Senem06 benim de geç döllenme sen içini ferah tut onlar olasılıkları söylüyor tabi doktor olarak 🙏🏻 Allah hakkında hayırlısını versin 🙏🏻
Senem06 Kecicik amin inşallah yarın sabah tekrar kan vereceğim ona göre sonucuna belli olacakmiş bolca dua bekliyorum çok ihtiyacım var dua ya inşallah Rabbim sağlıcakla kucağımıza almayı nasip eder
Senem06 Tusemeda dış gebelik ayrı bende kimyasal boş gebelik olabilir dedi yani 5 haftaya kadar herşey normalmiş sonrasında kese büyümüyormuş beta hcg 2gün arayla baktıkça düşüyormuş
KamileTanrverdi 5+6 haftalık hamileyim bende son adet tarihim 6ekim 12-13 temmuz doğum görünüyor inşallah yarın doktor kontrolüm var bu arada 11 yaşında bir kızım var
Eby KamileTanrverdi son adet tarihi benim de 5 ekim, aynı gibiyiz.. doktordan sonra buraya yazabilir misin kalp atışı duyuldu mu bebek görüldü mü diye 😍 ben de 4-5 gün sonra gideceğim de
Gizevren Senem06 canım geç döllenmedir inşallah burada beta sonucun cok yüksek çıkmış inşallah yarın kat kat artmış olur dualarım seninle 🙏🏼❤
KamileTanrverdi Eby doktora gittim sadece keseyi gördü kalp atışlarını dinlemek için on gün sonra tekrar çağırdı
Mervezcanen Emine55 Deneyimden ziyade radyasyon ilk düşünceleri ikincisi de ücretinden Amerika da ultrason demek 500dolar daha para demek belki daha da fazlası kimse seni ultrosona yönlendirmek istemiyor maalesef böyle meraktan ölüyon😂
ArzuCilasun Merhaba kızlar, benim bebeği rahim ağzına yakın yerleşmiş gördü doktor. Sadece duş ve tuvalet için ayağa kalkma iznim var. Progesteronu günde ikiye çıkardık. Düşmez di mi bebeğim 😞
ArzuCilasun Merhaba kızlar, benim bebeği rahim ağzına yakın yerleşmiş gördü doktor. Sadece duş ve tuvalet için ayağa kalkma iznim var. Progesteronu günde ikiye çıkardık. Düşmez di mi bebeğim 😞
Mervezcanen ArzuCilasun canim benim dokttorun dedigi gibi yap ayaginin Altina yastik koy bide öksurmeye hapsurmaya dikkat et bisey olmasa insallah Annem de benim icin 9ay yatti seninde saglikla gelir insallah