Tuubaaa
[bilinmeyen] bende iki gündür magnorm a başladım ama henüz öyle bi şikayetim yok. 🤷♀️
zge_frdi
[bilinmeyen] bende kullandim oyle bir sey yapmadi. Icindeki yaziyi okudunuz mu yapiyor mu? Ishal iyi degil hamileyken patates hasla ye sonra doktora git ki serum taksinlar sivi kaybi bebek icin iyi olmuyormus çünkü
adyali34
Bende kullaniyorum ama oyle bir yan etkisi olmadi canim.. kesin ilactan kaynaklandigini dusunuyosan doktoruna danismani oneririm
Sarp
[bilinmeyen] ilk kullanmaya başladım bende de ishal oldu ama sonra devam ettim yine. İshal devam etmedi
Ghayekan
2 aydır kullanıyorum aksine tuvalete çılamıyorum 😔bunu da demir ilacına bağlıyorum.sizin ishaliniz ilaçtan kaynaklı olmayabilir.
zge_frdi
[bilinmeyen] o zaman yediklerinle durdurmaya çalış ishalini
Sarp
[bilinmeyen] olabilir canım ben ishal olunca tuvaletten kalkamadım afedersin oturup ağladım. Eşim su şeker ve tuz karışımı yaptı onu içtim hemen durdu çok kötüydü ya bacaklarım bile tutmuyodu titriyodum
Msdenizkky
[bilinmeyen] bende oyleyim
Sarp
[bilinmeyen] öyle gerçekten. Çok geçmiş olsun 🙏
Tuubaaa
[bilinmeyen] yan etkiler arasında varmış😏 inşallah bir an önce atlatırsınız🌺
Sonkayalar
[bilinmeyen] benım doktorum ıshal yapabılır demıstı canım magnezyumun bende ılk ıctıgımde bı ıkı gun oldum sonra kesıldı gecıyor yanı
Bebeginehasret
[bilinmeyen] bende ayni durumdaydim canm baş edemedik değiştirdi doktorum devletin odemedigi bi hap verdi rahatladim
Emell
[bilinmeyen] 1 aydir kullaniyorum hic oyle bi sikinti yasamadim. Onun yaninda bi ilac kullaniyor musun?
Tuubaaa
[bilinmeyen] hadi bakalım inşallah😊🙏💙
Emell
[bilinmeyen] ayy ben o kadar vok sey karistiriyorum ki bilemedim.imom , d vitamini, magnorm , kan ilaci. Ona ragmen hic sikinti olmadi.
Bebeginehasret
[bilinmeyen] hemde oyle böyle degil canm dedi doktorum başından 1 gun aralikla kullan die yine oldu en son ilac degistrdik
Bebeginehasret
[bilinmeyen] aynen canm ben değiştirdim rahatladım
Emell
[bilinmeyen] cumlemize. Sen de bol bol su tuket mutlaka. Susuz kalma
Scarlett
[bilinmeyen] magnezyum ishal yapıyormuş bana doktorum kendisi söyledi. Magnorm artık kesmediği için daha güçlü bir magnezyuma başlayacağım
Msdenizkky
[bilinmeyen] evet ilk hafta oyle oldu kullanmaya devam edince normale döndü merak etme düzelirbagırsakşarı düzene sokuyormus