eliff4 BabyAta bende küçükken örtmeyi düşünmüyorum zaten ama altında olsada kalın olsun biraz istiyorum
kindacute eliff4 çok yumuşak yatak bebeklerde önerilmediği için kalın olması dezavantaj olabilir bence bir doktora danışmanı tavsiye ederim
kindacute BabyPelargos boğulma riskine karşı önerilmiyor, zaten sonrasında da üstlerini örtmeyi beceremiyorlar açılıyor diye uyku tulumu kullanılıyor 3-4 yaşa kadar
asyap eliff4 ben taçtan aldım lisanslı çok güzel 1000 lira civarı fiyatı da yorganının kalitesi falan da güzel hemen bebekken değil ama ileride kullanılır park yatakta çok güzel durdu
asyap eliff4 trendyoldan almıştım 80/140 ölçüleri ama büyük olmadı yatağına 70/110 park yatağım çarşafı falan tam oldu kenarlıkları güzel durdu
gizzzy35 eliff4 Oğlum 2.5 yaşında hala yorgan örtmem üzerine zaten sevmez açıyor. Hep uyku tulumu kullandım hala öyle. Kafam rahat uyuyorum bende üstünü açtı mı aman yorganı yüzüne çekip boğdu mu derdi yok. İnanın en güzeli ve sağlıklısı o.
ipos Uyku seti almayacağım alan arkadaşlarım hiç kullanılmadığını söyledi. Çarşaf alırım sadece bi de alez sanırım
eliff4 Nananan evet ya herşey öyle pahalı gerçi ama küçücük şeylerin pahalı olması daha fazla geliyor banada
esrasavas eliff4 instgram üzerinden bebegime 500 tlye aldım canım 850 den 500 e düştü gayette güzel elime ulaştı Allahin izniyle kızım doğunca kullanacagim
CaglaBaykus eliff4 Kanz withme 2 park yatağım için cıvılden aldım indirim vs epey uyguna geldi kaliteside gayet güzel kullanışli ürün
esrasavas eliff4 https://www.instagram.com/etaminci.hanimm?igsh=MTE0dGwwNHJjeHNnag== Bu sayfadan aldım canım gayet güvenilir ilk bebek battaniye islemwk için ürün almıştım yumuşacık sonrasında uyku seti aldım gayet güzel