Birbenbirbebek 🤭. Okuyunca bir güldüm 🥲 hala aynı bizde de durum. Hep gün içinde bulutlu güneşli bir halde. Ama artık duygularını daha çok tanıdığı için öfkeli yada ağlak olduğu zamanlarda sebebi şu mu, gel hadi sarılalım oy oyyy olur bazen öyle fln diye duygusunu boşalmasını sağlıyorum. Tabi her zaman koşup sarılıp kolayca çözülmüyor ama 3 yaşın başıyla 4 yaşın başlangıcı arasında dağlar kadar fark var🙃 Birde artık 3 yaşa girmesiyle birlikte sınır koyma yöntemini baya sıkı uyguladık. Sanırım 6 ay boyunca ben huniyi takacağım heralde diye söylenip duruyordum. İstikrarlı bir şekilde yoksa yok, evetse birsey evet diyor anne babam kavramı oturmaya başlayınca 4 yaşa doğru o rahatlattı. Yoksa aman Allahım günde en az 5 kere ağlayıp dediği olana kadar susmaz çaresiz yapardım. Ben de yaktım gemileri 3 ay çok uğraştım ama değdi. Şu an çok daha makul bir evladım var 🌸 hı bu arada hırçınlık sebebi olarak ilk telefonda zaman geçirmeyi gösterebilirim, telefon olayını sıfırladık çok şükür 2 hafta içinde davranışlarında farketti ki çok az veriyordum onu da kestim.