BabyAta bende burdan kopya çekeyim 😅😅
en çok kullandıklarım
Babynestli reflu yatağı marka sevi bebe (ben kullanmadım reflüsü olmayan bebeğe gerek yon diyor doktorlar)
Emzirme yastığı (elim kolum oldu)
Gogus pompası elektrikli (avent aldım ama hiç ihtiyacım olmadı ama mastit durumlarında şart)
Sut saklama poşeti ( bana gerek kalmadı)
Ultra ince göğüs pedi ( hayat kurtarıyor)
Bebek kamera( ben xioami aldım iyi ki almışım)
Avent biberon ( hala kullanıyorum)
4-5 tane Müslin örtü çok kullandım, 4 katlıda aldım 2 katlida ( Müslüm candır yeri geldi sırta çıkan kakayı yıkayıp havlu gibi sardım tertemiz)
Bolca mendil ve yakalik hepsinde 15 20 tane almıştım ( ben bu kadar ikiz bebek için kullandım ama tabi bebeğe göre değişir)
Bide yenidogan kıyafet hiç alma giyemiyorlar çok çabuk büyüyorlar dediler hep iyi ki onları dinlememişim bebeğim iki ay yenidogan giydi bende bol bol almıştım zaten LCW ve hm kalıpları çok iyi. Civil tavsiye etmem hello baby de iyi değil çok çabuk eskidiler
Kullanamadıklarım
Göğüs ucu kremi (cok şükür yara olmadı hiç)
Emzik beş tane almıştım bebeğim istemedi( hastanede vermediğime çok pişmanım 20 gün sonra falan vermeyi denedim 🤦🏼♀️)(avent kullandım hastanede verdim)
Tulumlar hiç birinin ayı tutmadi uzun kollu almıştım yaza denk gelince hiç giydiremedim zaten tulum giydirmeyi de hiç sevmedim hemen kasıyor çok çabuk küçülüyor.
Park yatak keşke almasaydım dediklerimden ama mecbur kullanıyorum çok büyük yer kaplıyor yüksekliği ayarlanmıyor, yatağa sıfır olmuyor çok pişmanım aldığıma hışır hışır bir şey herkes çok övüyor bide neyini övüyorlarsa
Aklıma gelenler bunlar
Benim cevapları parantez içine aldım. Kıyafet kısmına aynen katılıyorum. Civil iyi değil. Hellobaby zıbın beyazlar hariç 150 tl Hm 140 tl. Bi de kampanya yakalarsanız hm ballı kaymaklı