Berna1987 Bsp bakalım şimdi tekrar kan vericem sonuca göre belli olur.iyi oldu bunu bildiğimden Dr uma soyliycem ben ilaç tedavisi yok sanıyordum çok teşekkür ederim canım
Grsm Berna1987 bana verdi ya ursactive adı başta günde 3le başladık şimdi 4e çıkarttı çarşamba 6 ya çıkartacağız bakalım inşallah ise yarar
Hayraz Berna1987 evet sapsarı renk olarak.. benimde öyle hatta peçete kullandığımda peçete sapsarı oluyor..
Selimunl Berna1987 gebeliğinizin sonlarına yaklaşmışsınız korkmayın sürekli kontrol altında olmaya çalışın ilk gebeliğimde çok çektim ben 😒
Grsm Aayseakdag gerçekten öyle hiç böyle bir kaşıntı görmedim çaresizce sabahlara kadar oturmak tüm vücut kanıyor artık
merveydn Sevgili anneler, İstanbul Anadolu yakasında gebelik kolestazıyla ilgili hangi doktora gitmeliyim sizce? 33 Haftalık hamileyim, gittiğim hastane çok butik ve doktorum bu hastalık sebebiyle burada doğum yapamayacağımı söyledi.
Hayraz merveydn şehir olarak farklı şehirdeyiz iki aydır bunun tedavisini görüyorum bölüm olarak söyleyebilirim sana perinatoloji bakıyor riskli gebeliklere ben şehir hastanesine gidiyorum mersinde
Hayraz Berna1987 iki aydır tedavi goruyorum canim 37+3 de sezeryan olacam yani 3 temmuzda.. 30 haftadan bu yana yatisini yapalim dedi yatmadım virüsten korktum çünkü sevkim vaka olan hastaneye yapılmıştı.. evde ilacın dozunu attırıp düşürdük.. arttirinca ishal oldum azaltinca yeterli gelmedi iki aydır cekiyorum uyumuyorum bacaklarım berbat yara dolu..