Eylul41 Ftma4 vajinal enfeksiyon için ise yaradigini söylüyorlar. Ic çamaşıra 1 2 damla sıkılıyor. Ben kullanmadim yarin alip deneyecegim
Kubrabzn Ftma4 Ben gebelikten önce kullanıyodum hala kullanıyorum. İdrar yolu enfeksiyonu ve vajinal mantardan koruduğu söyleniyor. Bana doktor önerdi ve baya faydasını gördüm. Ayrıca dudakta uçuk çıkacağını hissettiğim zaman kızaran bölgeye sürüyorum 1-2 saat aralıklarla ve uçuğun büyümesini durduruyor
dygsss Ftma4 gebelikten önce kullanıyordum memnundum bide ferahlatıcı etkisi var sanki hava alıyormuş gibi oluyordu vajina güzel kokuyordu gebe olmasam tekrar kullanıcam da tam bilmiyorum kullanılıyormu
nergishanim Ftma4 vajinaş enfeksiyon mantar ya da idrar yolu enfeksiyonu için iç çamalıra 1 damla damlatabilirsiniz her gün bir de 1 litre suya 10 damla katıp her tuvaletten sonra en son bununla temizlenin çok iyi geliyor doktorumun tavsiyesi ile kullandım bade natural ya da art de huile markaları iyi
Eylul41 Kubrabzn bu 2 enfeksiyon benim başımın belasi hijyenmiş suymuş antibiyotikmiş hicbiri etki etmiyor. Bende yarin alayim bunun bir markası varmi acaba hergun kullanilmasimi lazim
Elifimsib dygsss gebeyim doktorum kullanabilirsin dedi kullanıyorum ben de bu dönemde idrar yolu enfeksiyonu falan daha çok olduğu için kullanman iyi olur dedi iki günde bir birkaç damla damlatıyorum iç çamaşırıma
dygsss Ftma4 geçmiş olsun kanser icin iyileştirici bişeyi olduğunu düşünmüyorum enfeksiyondan koruyor
brnaksyince Ftma4 yanlış bilgilendirme yapmayın. Muhtemelen sizde siğil var ve bu kanser olduğunuz anlamına gelmiyor. Tedavi edilmezse kanser olabilir. Bunu okuyan birileri olur etkilenir.
dygsss Elifimsib benim doktorum saçıma biberiye suyu sıkmama bile izin vermedi o yüzden böyle şeyler sormuyorum yapma diyor direkt napcan yapıp diyor🤣
bengonca Ben yaklaşık iki yıldır düzenli kullanıyorum. Hamileyim şuan doktorum da hiç bir sakınca yok dedi kullanabileceğimi söyledi. Yalnızca lisanslı ürün olmasına hamile iken dikkat etmekte fayda olabilir. Ben Hülya Kayhan olanı kullanıyorum. Sizde araştırıp kullanabilirsiniz.
Kubrabzn Eylul41 Monoville markasınınkini kullanıyorum trendyolda bulabilirsin faydasını görürsün bence mutlaka kullan. Günde 1 kez iç çamaşırına 1 damla damlattıktan sonra 4-5 dakika bekleyip iç çamaşırını öyle giy. Yoksa biraz yakabiliyor😅
Nessee34 Bende hamıle arkadasımın tavsıyesıyle sıparıs verdım kullanıp memnun kalan cok var gebelıkte de suya karıştırıp kullanılması onerılıyormus bakalım gelınce denıcem antibiyotik kullanıyorum ama sureklı tekrar edıyor benım
Elifimsib dygsss doktordan doktora değişiyor demek ki ben de hem özele hem devlete gidiyorum özeldeki doktorum izin veriyor genelde sıkıntılı bir şey olmadıkça ama devletteki mide bulantısı için ilaç kullanımına bile karşı ona sorsam o da izin vermez kesin😂
Busraaaakkk Aşırı iyi bir şey kesinlikle kullanın, akıntıyı normale göre azalttığını düşünüyorum, ek olarak mentollü gibi vajinayı ferahlatıp kötü kokuları engelliyor tabi yine de iç çamaşırınızı sık sık değiştirmekte fayda var :)