Hlybyrkk Kızlar bugün 37+2 yiz, 35+5 de en son 2 cm açılmam ve nişan gelmesiyle birlikte hala bebişi bekliyoruz. Sizce hurma ve ananas yemeye başlamalı mıyım? Siz doğumu kolaylaştıracak ieyleri yapmaya kaçıncı haftanızda başladınız?
Begleyna Hlybyrkk 36+3 haftalığım günde 1 2 tane yiyorum ben hurmayı. Bence normal yiyebilirsiniz. Ağrını ya da sanıcnız oldumu acaba bu süreçte. Benimde sancılarım var dün geceden beri
Daisyy000 Hlybyrkk Bence bunların Doğumla alakası yok. Hamileliğin başında 1 tüm ananas yedim. Hamileliğim boyunca hurma hergun 5 tane falan yedim. 39+1de planlı sezaryen oldum. Sancının s si yoktu.Bu arada 37de nişanım gelmişti
R-veyda44 Bence başlayabilirsiniz 37 haftada çok erken bir hafta değil sonuçta ben 37 haftadan beri yapmadığım kalmadı şuan 39. Hafta bitmek üzere ama ne bi açılma nede bir sancı var malesef
Hlybyrkk R-veyda44 Teşekkür ederim zamanını bekliyor demek bebişler, hayırlısıyla kucağımıza alalım 🤍
Hlybyrkk Begleyna Teşekkür ederim hayır henüz ağrım ve sancım olmadı çok nadir sancı giriyor ama saniyelik oda arada sırada oluyor. Sadece aşırı derecede aşağıya indiğini hissediyorum oturup kalkarken canım çok yanıyor