Meltemanneolsun Merhabalaaar. Sevgili hamişler ne zaman asermeye başladınız. Ve neler aserdiniz? Ekşi olunca kız tatlı olunca erkekmis derler ya o gerçek mi sizce ?
Sevgikaya1525 Meltemanneolsun ben oğlumda hamileliğin ilk ayı bille aşermiştim bişey görmeye korkar olmuştum ama şuan 7 haftalık ve hiç bişey çekmiyor cnm ne mide bulantısı ne başka belirti bazn korkuyorum ya 😅
DarkLuna Meltemanneolsun 9+2yim canım ne yesem cikariyorum geçen gün içim yandi dondurma çekti canım yedim geçti o yanmam daha cinsiyete çok var bakalım nolacak bu kez(iki çocuğum var unutmuşum hamileliği)😅😅
Meltemanneolsun Dimple7 o kişiye göre değişiyormuş ama kimisi hiç asermiyor mesela benim canım aşırı ekşi istiyor uykumdan uyanıp portakal suyu istiyorum. Bı de normalde hiç çay icmem canım çaya batirilmis bisküvi çekiyor😅😅 ne alakaysa
Larraa Kızım olacak ama hiç aşermedim gibi. Yani canım bazen tatlı, bazen tuzlu ekşi istiyor. Hatta gebelik şekeri çıktı ve öğrendikten sonra psikolojik olarak tatlı isteğim daha çok olmaya başladı ama aşerme boyutunda değil☺️
Meltemanneolsun Sevincey ya zaten aşırı istenmiyor sanırım öyle bı can cekmesi daha çok. Bunu abartanlar var tabi ☺️
Sevincey Meltemanneolsun kizimda hep erik istoyrdum ekşi canim cekiyordu turşu ama simdi hic bi sey istemiyor canim ne istersem yiyorum ama tavuk tam yiyemiyorum hala. Evde pisince canim cekmiyor ama restoranda azda olsa yiyorum😅 balik seviyorum et yiyorum ama tavuk yok simdiye kadar 2 3defa cok az yedim😅
Rbdrmx İlk hamileligim de aşırı ekşi ve tuzlu yedim Arjantin elmasina limon tuz dökerek yiyordum oğlum oldu Şimdi ikinci hamileligimdeyim ve aşırı tatlı yiyorum🙄 sürekli çikolata istiyor canım anlam veremedim 😂
Meltemanneolsun Rbdrmx benim de öyle çok ekşi istiyorum. Annem kardeşime hamileyken o kadar çok limon yiyordu ki limon bulamadı bir gün limon tuzu yemisti yaa onu hatırlattı bana 😅
Meltemanneolsun DarkLuna aynen ben daha ohooo. Daha bebek oluşacak mi kalbi atacak mi bir sürü korkulu bekleyiş.