mcansu richgirl10 38-39da alıyorlar Mesela oğlum 42+4te dünyaya geldi kızım hemen hemen 1 ay öncesinde doğmuş olacak. Bebeğin gelişimine göre çoğunlukla 39 beklenmiyor bile gördüğüm kadarıyla 38+x larda alınıyor
Larraa richgirl10 İlk zamanlar benimde çok zor geçmişti yani bulantılar falan ama bulantılar bitince baya rahatladım. Sevdim hamileliği 😄🥰
TKumsall richgirl10 122 gün var sezeryan olacağı için iki hafta düşüyorum 108 diyorum yani bazen hızlı geçiyor bazen asla geçmiyor ikinci gebeliğim ve hicbisey anlayamadım bu sefer
Frozen son 104 gün bende 8 kilo aldım kızlar doktorum çok kızıyor. daha da alacağım biliyorum sonra nasıl verilecek bu kilolar.. Neyse bebiş sağlıkla gelsin de
Aysenurr1 Sevincey 120 gün görünüyor ama planlı sezeryan olacağım için 2 hafta yada 1 hafta öncesini hesaplarsak 106 yada 113 gün canım oda Martin 19u yada 26 sına denk geliyor bakalım nolacak 🥰
Damla34567 @AnayimBenAna_ ay benimde 2. Gebelik 2. Kızım geliyor zaman geçmiyor bu hamilelik beni çok yordu ne yapacam ben ya 🤦♀️
Damla34567 @AnayimBenAna_ sağlıkla kucağıma alalım inşallah 1. Gebelikte çocuk yoktu yorulmuyorduk bunda 1 tanede çocuk olunca zorlanıyoruz 😃