-Nazli- Selam kızlar hamileliğimden beri türk kahvesi içemiyorum tadı acı gibi gelmeye başladı, bu aralar canım sürekli bu 2 si bir arada kahvelerden istiyor günde bir tanenin zararı var mıdır sizce
Aysezey -Nazli- onların içeriğinin pek iyi olmadığını biliyorum süt tozu falan oluyor ya.. onun yerine daha hafif Türk kahveleri var dibek falan mesela çok hafif. onlar da acı geliyor mu
Deletedmom_116 -Nazli- ikisi bir arada gibis eyler zararlı Ama dibek kahvesi menegkc kahvesi icebilirsin Tadı Daha yumuşak oluyor
-Nazli- Aysezey dibek de severdim ama hiç içemiyorum onları nerde zararlı bişey var canım onu çekiyor 🥹
Aysezey -Nazli- ayyy bende öyleyimm cips kola hazır yiyecekler hep zararlı şeyleri çekiyor neden böyle acaba
-Nazli- Aysezey hamilelikten önce hiç kola içen biri değildim asitli içecekler içemezdim ama şimdi öyle mi sürekli canım kola istiyor bir kere içtim valla 1 lt, ama cips yiyorum yani 😄
Aysezey -Nazli- bende yiyodum. Ama sonra vicdan azabı duyyorum ilk çocuumda yemedim bundada yemiyim bari haksızlık olmasn diye bıraktm 🤭