Imasleeper Deterjan kokusunu kesmesini istiyorum sirke deterjan kokusunu kesiyorsa ve çamaşırda kokmuyosa koyucam. Yumuşatıcı,parfüm,kolonya hiç bir kokuya tahammülüm yok şuan.
Tazeanne123456 Imasleeper kokusuz deterjanlar var bitkisel içerikli falan oluyo genelde bebek markalarında oluyor siveno gibi kullanabilirsiniz
Mrvsmt2502 Imasleeper sirke kullanıyorum bazen koku olmuyor. Ama makine ile de alakalı beni mki program biter bitmez çıkartmazsam koku yapar
AnayimBenAna_ Imasleeper canım sirke makineni mahveder sakın koyma. Kokusuz temiz içerikli deterjanlardan alabilirsin. Ben green clean kullanmıştım kızım için çok memnundum çamaşırlarımıda yumuşacık yapıyodu parfümsüz.
Tazeanne123456 Imasleeper evet denememizi öneririm Migros carrefour gibi marketler yakındaysa gidip yerinde koklayıp alın derim
Imasleeper Mrvsmt2502 yok bekleyince olan kötü kokudan bahsetmiyorum bende biter bitmez çıkarıyorum ama deterjan ve yumuşatıcı kokusu burnuma dolunca kusuyorum çamaşırı asamıyorum bile :(
Mrvsmt2502 Imasleeper deterjan ne kullanıyorsunuz? Sadece sirke kullansanızsa deterjan kokusu oluyor biraz
Imasleeper Mrvsmt2502 deterjan bingo kullanıyorum sirke tek başına temizlemez ki çamaşırı sadece durularken acaba yumuşatıcı kısmına döksem o kokuyu keser mi diye düşündüm
Sevgilimmmmmmm Kız bunlarin alasını yaşadım brn. 11 haftalığım hala kullanmiyorum yumuşatıcı parfüm dışarda da biri kullansa tahammülüm yok. Geçer inşallah ya 😐
Imasleeper Sevgilimmmmmmm benim ikinci yaşayışım. Kim ikincide birinci gibi olmuyor diye kandırdıysa beni bildiği gibi yapsın onu 😃
Mrvsmt2502 Imasleeper deterjan kokusunu tek başına kesmiyor maalesef, deterjan içinde kokusuz bir şey kullanırsanız belki
Imasleeper AnayimBenAna_ sivenoyuda önerdiler sizin önerdiğinize de bakayım bir ona göre alacağım ya valla çok zorluyo beni koku:(
Dunyam28 Imasleeper deterjaninizi kimyasal kullanmamalısınız öncelikle yumuşatıcı yerine de beyaz sirke