Tamam EbruKrhn ben güveniyorum,kesin alacaklarımın arasında Çok güvendiğim birinin bir sürü ürüne para verdikten sonra hepsini kenara atıp bununla rahat ettiğini gördüm.
Bahar54 EbruKrhn ben kullandim ve hic yara olmadi cok memnun kaldim. Para verdigime pisman olmadigim tek urun kendisi :)
AygyulSina EbruKrhn ben silverette aldim ama kulanamadim cunku 38 haftada oglum dogdu bi haftada baslicaktim. Sonrada dogumdan sonra ne catlak oldu ne yara (masallah) demem o ki dogumdan sonra al baktin catlak oluyor hemen siparis verirsin baktin bisey olmadi paran cebinde kalir ucuz bisey degik sonucta
ezos EbruKrhn daha önce cevap vermişim yara olmazsa almadım diye ama 1 hafta oldu doğum yaptım yara oldu ucu kanıysak gibi oldu hemen aldık alevini söndürdü yaralar geçti 2 günde şimdi hala açıyor ama 5 sn sonra geçiyor hemen silver nurse aldık hepsiburada dan 200 tl
EbruKrhn Bahar54 nezaman başladınız kullanmaya ve nasıl etkisi oluyor ekstra bi krem yağ falan kullandınız mı
Gizzy @Bahar54 silverette olanı mı aldınız acaba? Ben de alacam ama markaya karar veremedim, Silvernurse daha uygun farkı var mı bilemedim.
Bahar54 Gizzy silverette almistim ben aldigim zaman muadilleri pek yoktu 296 tl ye almistim o zaman:)
Bahar54 Elift 38 den itibaren kullanmaya basladim 2 hafta oncesinde diyordu hatirladigim kadariyla. Kullanma kilavuzu cikiyor icinden yaziyor kullanimi, temizligi vs
Bahar54 Hnur gogus ucuna takiliyor o kadar. Emzirme doneminde surekli takili kaliyor dogum oncesi de gunde 2 saatti sanirim :)
Bahar54 EbruKrhn 38.haftada kullanmaya basladim ekstra kreme gerek kalmiyor zaten kapaklarin icine sut doluyor o daha da yumusatiyor gogus ucunu :)
EbruKrhn AygyulSina nekadar ki fiyatı?? Doğumdan sonra hemen süt gelmiyor ya meme ucumda pek yok yara olur da rahat emziremem diye korkuyorum krem falan mı baksam😒
ezos EbruKrhn ben de çok istemiştim almayı 300 tl ydı internette allah korusun doğumdan sonra yara falan olursa aldırırım boşuna para vermeyelim diye sesimi çıkarmıyorum inşallah ihtiyacım olmaz o ayri😥
AygyulSina EbruKrhn turkiyede fiyati 300 kusur tl. Ben yurt disinda yasiyorum burdan aldim. Normal dogumda sut hemen geliyor benim geldi daha dogumhanede emzirdim bebegimi
SuSerkan Aktif olarak yenidoğan Bakımı konusunda eğitim verirken alabilecek olanlara kesinlikle tavsiye ediyoruz şikayet duymadık henüz 🙏