EceEgemen Kızlar kafamı karıştıran bir konu var, şuan 5+3 hamileyim bu durumda 5 haftalık mı oluyor yoksa + günler saymaya başlayınca 6 mı oluyor. 5 hafta bitti artı 3 gün gibi. Yarın kontrolüm var bebek ve kalp atışı görünür mü acaba çok mu erken 🤔
mervedmrcn EceEgemen 5. Haftanızı doldurmuş 6. Haftanızda oluyorsunuz. Bebek gözükmez daha erken, geç döllenme değilse eğer keseyi görebilirsiniz
fairytale_ EceEgemen 6. Haftanızdasınız suan kalp atısınıda duyabılırsınız ben 5+4 vajınal yoldan duydum. Duymazsanızda korkmayın 10. Haftaya kadar duyma seyı var guzel haberler alırsınız inşAlllah
EceEgemen mervedmrcn geç döllenme olduğunu sanmıyorum regle 2 gün kala yüksek bir beta ile öğrendim, 4+5 te gitmiştim doktor keseyi vajinal gördü. Yarın için tekrar çağırdı.
mervedmrcn EceEgemen o zaman görme ihtimalin çok yüksek, kalp atışını duymayabilirsin 7. Haftada çağırabilir bazı doktorlar zararlı diye 8-9 haftayı bekletebiliyorlar, Rabbim hayırlısıyla sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah 🤲🏻🌸