GezenTavuk_2 Kızlar bir şey soracağım Ben salı günü genetik testine gideceğim artık genetik testi hakkında az çok bilgi edindim hormonu testi de yapmak istiyorum Bu hormon testi için nereden randevu alabilirim ve illa adet mi olmam gerekiyor?
october GezenTavuk_2 hormon testini kadın dogumcu yapar ve aç bir şekilde adetin 2. ya da 3. günü gitmen gerekir
Agustos21 GezenTavuk_2 kadın doğum doktorundan randevu alıp , regl ın 2 3 günü gidip ac karnına veriliyor, , çok vermiştim ,
ghostty GezenTavuk_2 ben kadın dogumcumun verdiği, hangi hormonlara baktırmam gerektiğini içeren evrakla sağlık ocağında yaptırmıştım. Reglin 2. 3. günü gitmeniz yeterli. Regl dışında gittiğinizde değerler yüksek vs cıkabiliyor. Amh a malesef sağlık ocagı bakmıyor özelde baktırmıştım.
GezenTavuk_2 GezenTavuk_2 arkadaşlar koskoca uygulama 81 il 81 ilden bilmem kaç milyon bayan kullanmıyoruz olan yok mu hiç cidden ya
GezenTavuk_2 Agustos21 niye adetken peki gidiliyor aç karnına olunmasını bir nebze anladım gibi ama 🥹 sanirim açken hormon seviyesi doğal olan seviyeyi mi gösteriyor birde şey amh hormonu mu ne varmış ona falan bakılıyor mu acaba ya regl a nasıl denk getireceğim 🤦🏻♀️
Agustos21 GezenTavuk_2 amh hormonu regl olması sart değil onuda 2 kere verdim, her hangi bir gün verebilirsiniz, düşüğünüz falan mı oluyor sizinde
GezenTavuk_2 Agustos21 benim 1 sağlıklı gebelik 1 kalp atışı durması olduğu için zorunlu kürtaj bir de evde düşük yaptım onun için salı günü ayriyetten genetik testine gideceğim genetik testinden sonra hormon testi yaptırmayı da düşünüyorum
Agustos21 GezenTavuk_2 hm anladım Allah hepimizin yardımcısı olsun inşallah 🤲 çektirdiniz mi bilmiyorum ama rahim filmide çektirin isterseniz
melike1-2 @"Doubleexspresso_2 hormon testinde adetin üçüncü günü gidip kan veriyorsun canım 21 gün sonra sanırım yanlış hatırlamıyorsam tekrar gidip kan veriyorsun doktor değerlerine bakıyor .
GezenTavuk_2 ghostty hm teşekkür ederim ben şehir Hastanesi’nde yaptıracağım hepsine bakıyorlarmış şu adeti denk getirmek mesele
melike1-2 @GezenTavuk_2 neden iki kere yapıldı bilmiyorum canım yakın zamanda görümcemde verdi onunda iki kez baktılar