Nesozg Kızlar ilk gebeliğim ve ilk kez kilolu oldum, önceden hep çok zayıf ipince belim vardı. Sanki bi daha eskisi gibi olamıcak gibi hissediyorum kendimi bide zorunlu sezaryen olucam karnım kalmasından korkuyorum :(
mcansu Nesozg hiç merak etme benim karnım eskiye döndüyse herkesin döner 😅😅 her gören ikiz mi diyordu kocaman karından ibarettim. İç karnım dar olduğundan hem erken çıktı hem tüm süreç boyunca büyüdü de büyüdü. Bende sezeryanla doğum yaptım. Bende nasıl gidecek bu kadar büyüyünce diyordum ama gidiyormuş
ezgickm Nesozg valls kişiden kişiye değişiyor ama bana ilk kontrolde doktorun sporla uğraşıyorsun sanırım demişti öyle güzel ince bir bel sıkı bir karın vardı şimdi görenler çocuk doğurduğuma inanmıyor ama ben kendimi çıplak halde gördüğümde fark bariz belli maalesef çatım genişlediği için kilo değil ama büyüme yaşadım resmen çıtı pıtı kızdım artık tam bir anne olarak görünüyorum 48 kilo hamile kaldım 64 ile doğum yaptım şuan 52 kiloyum ama maalesef o boş sezaryen karnım duruyor g5 e başlayacktım şimdide ikinci çocuk fikri sardı😅😅❤️ ne olursa olsun evlat için değer diyorsun kucağına alınca ❤️
Neferut Nesozg korse kullanacağım ben büyük fayda sağlıyor. Benim karnım da çok büyük sarkma muhtemelen çok yaşayacağım.
Frkubra Nesozg hiç merak etmeyin ben yıllarca 36 kiloyla gezdim evlendigimde 36 kiloydum çalışıyordum işi bıraktım yiyop içip yattım 50 kiloyla hamile kaldım 75 kiloyla doğuma girdim 60 kiloyla çıktım sonra karın egzersizleri filan yaptım baya kilo verdim ikinci oldu ikincidede 80 kiloyla doğuma girdim 60 kiloyla çıktım şimdi üçüncüye hamileyim hamile olmadan önce 65 kiloydum bir ayda spor ve detoksla 55 kiloya düştüm şimdi yine hamileyim 81 kiloyum yani bence kadın isterse herşeyi yapar kafanıza takmayın anın tadını çıkarın
Helinsevim Nesozg benim sadece karnım büyümüştü başka kilo almamıştım. Normal doğurdum ama elbisesiz hiç hoşuma gitmeyen bir göbek kaldı korsede kullanmıştım
Kocamanailem_ Nesozg eskiye dönüyor merak etmeyin. İlk gebeliğimde 60 ile hamile kalıp 70 ile doğuma girmiştim emzirirken 52 kiloya kadar düşmüştüm. Şimdi gittim 2. Çocuğu yaptık 😂😂😂 23 haftalık hamileyim 70 kg olmuşum . Kilo verilip alınıyor . İçiniz rahat olsun 🌸
Ervazengin01 Nesozg bende öyle canım hep zayıf bir insandım. Şimdi kalçam belim kalinlasti. Göbeğim büyüdü kendime sasiroyorm vay be kendimi böyle gorucekmsim fln gibi bi şekilde küçülür sporla fln en önce sen saglikoi bebeğin sağlıklı olsun 🌸🤲🏻
Balbebek012 Nesozg önemli olan sağlıklı bir bebeğinin olması başka şeyler düşünme sağlıklı beslen iyi düşün ❣️❣️❣️ iki doğum yaptım şimdi 3.ye hamileyim 18 +2 günlük karnım dümdüz çok şükür minik çatlağım bile yok sağlıklı besleniyorum bol su içiyorum tavsiye ederim
ASE6154 Nesozg 46 kiloyla 2 hamilelik başlangıcı biri 57 diğeri 63 kiloyla tamamlandı ve 40 ım çıktığında dümdüzdü karnım🤷♀️