___3444bsraaa Merhabalar. Acaba hamilelikte kanal tedavisi yaptıran var mı? Bir sıkıntı oluyor mu? Yardımcı olursanız sevinirim, şimdiden teşekkürler.
lilyum_ ___3444bsraaa ikinci trimester da doktor raporu ile yapıyorlar. Sadece film çekimi yapmıyorlar. Ben doktordan rapor aldım. 3 gün önce dişimin birini çektirdim. Bu iyilestikten sonra diğer dişimin kanal tedavisini yenileteceğim.
Ahra ___3444bsraaa bende 23 haftalıkken yaptırdım film çekilmiyor ama izinli bir şekilde yapılabilir.
hatice_aygun2 ___3444bsraaa 15 haftadan sonra yaptırabilirsin ama düşük dozda uyuşturucu ile demişti doktor izin aldım kadın doğumdan 4 buçuk aylıkken gittim yaptırdım diş doktorumda çok ilgiliydi sağolsun canımı yakmamak için çok uğraştı şükür rahatım şimdi
TaleWind Egemenin_Annesii kim önermiyor ? Ben yaptırdım bi sıkıntı olmadı doktordan izin alıp öyle yaptırıyorsunuz zaten ___3444bsraaa
___3444bsraaa lilyum_ cevabınız için çok teşekkür ederim. İçim rahatladı. Peki doktorlar veriyor mu raporu. Bazı doktorlar vermiyormuş galiba.
lilyum_ ___3444bsraaa ben doktoruma dişimin ağrıdığını söyledim. Şuanda her işlemi yaptırabilirsin sorun yok dedi direkt raporu yazdı. Bir sor istersen. 2. Trimester da sorun olmuyor dediler
Egemenin_Annesii TaleWind yapılmaz demiyorum zaten önermiyo bazı doktorlar film ve anesteziden dolayı verdiğin tepkiye bak düzgün konus
Sudezeren81 Ahra benimxe dişim öok ağrıyor apse olmuş antibiyotik yazdılar salı günü kanal tedavi yapıcaklar sonra ağrı çektinizmi hemen geçtimi ?
___3444bsraaa hatice_aygun2 ağrı çekmek daha zor. Düşük doza da razıyım. Teşekkür ederim cevabınız için.
hatice_aygun2 ___3444bsraaa kesinlikle sağ tarafımda yemek yemeyi unuttum resmen şükür rahatım doktora danışın sıkıntı yoksa dişçiden bı kağıt almanız lazım onuda tekrar kadın doğum doktorunun onaylaması lazım yorucu bı süreç oluyor git gel ama ağrı çekmekten iyidir
Yeniannelerburda ___3444bsraaa bn hiç hissetmedim dozu ne kadar verdi bilmiyorm ama hamile olduğumu biliyor ve izinsiz yapmadı zaten 12_13 haftadan sonra izin veriyoruz demişti kadın doğumcumda
___3444bsraaa hatice_aygun2 ilk onay kağıdını diş doktoru mu vermeli. Ben direkt kadın doğum doktorundan almalıyız diye biliyordum. Öğrenmem iyi oldu.
ruveyda_34 ___3444bsraaa kadın dıgum doktorunuza dısınızın durumunu soyleyın o sıze zaten kagıt veriyor ben oyle yaptım kadın doğum doktorum kagıt verdı kagıttda hastanemızdr muayene olan hastamızın dıısıne yapılması gereken tedavının yapılmasına ızın verıyorum bı sorun gozukmuyor tarzında bı yazıydı sadece fılm cektırmedı ama ıgnr vuruo uyusturuldu
hatice_aygun2 ___3444bsraaa diş doktoru ne işlem yapacağını yazacak imzalayacak kadın doğum doktoru okuyacak zararı yoksa izin verecek
stunaa ___3444bsraaa ben yaptırdım 19.haftamda. takipli olduğum kadın doğum doktorum izin kağıdı yazdı verdi. Sadece film çekmiyorlar zararlı olduğu için. Ama 2.trimesterda diş işlemleri yapılabiliyor doktor onayı ile.
TaleWind Egemenin_Annesii düzgün konuş derken hakaret mi ettim size sadece kim önermiyor diye sordum. Röntgensiz de yapılıyor bu işlem lokal anestezinin de gebelikte bi sakıncası yok
Yeniannelerburda ___3444bsraaa 16 haftaligm 2 gün önce yaptırdım doktor izniyle bir sorun olmadı çok şükür diğer disimede çekim yaptırdım 2 gün arayla
ruveyda_34 ___3444bsraaa 23. Haftalarımda yaptırdım 3. Trımestırda doktor raporuyla bı sıkıntım olmadı suanlık cok sukur 35+4 haftadayım