Sumbul2167 GirlandBoy_Mom bir haftaya giderim burdakiler tahmin erkek dediler bana sana tahmin yaptilarmi
Sumbul2167 GirlandBoy_Mom benim önceki eşimden zaten bir oğlum var onunda bir kızı var oğlu olsun istiyor bende kız istiyorum ama ailenin tek erkek torunu olacak eğer erkek olursa herşeyden önce benm için sağlığı önemli İnsALAH hayırlı sağlıklı evlatlarımız olur canm ♥️
Yczr Benim 9. Haftada kalp atısı duyulmustu. Geri zekalı bi doktora gidiyodum 7. Haftada kalp atısını çok net duymamız lazım aslında falan diyerek beni çok korkutmuştu. Korkmayın kötü düsünmeyin
Sumbul2167 GirlandBoy_Mom edaaaaa yarın gudicem hastaneye İnsALAH cinsiyeti gösterir çok merak ediyorum
Sumbul2167 GirlandBoy_Mom eda böyle ara da bir iğne batıyor gibi sancı oluyor sanki sağ tarafında sürekli aynı yer
GirlandBoy_Mom Sumbul2167 evet gayet normal canım bende oluyor belki bebeğin oraya yerleşti onlada alakalı olabilir merak etme
Sumbul2167 GirlandBoy_Mom İnsALAH sağlıklı olur ikimizin de ve yarın cinsiyeti İnsALAH öğrenirim birşey yapmam gerekirmi çocuk kendini göstersin dir