Tubademirr Sumbul2167 merhaba canım aynısı bende vardı boş gebelik çıktı ve bugün bir parça düşürdüm yarın kürtaj olacağım
Sumbul2167 GirlandBoy_Mom canım vala acile gitim ya söylemedi adam kalp atışına baktı kalkıp giti hicbirsey demedi birşey sordum ona da cevap vermedi mal adam 🥲 benle sen zaten aynı tarihte yedik uygulamaya göre 7+6 doktora gire 7 falanim bence
GirlandBoy_Mom Sumbul2167 anladım canım bence bi 2 hafta sonra falan başka bi doktora görün takipli ol bi doktora en iyisi öyle en azından bi düzen içinde gidersin bende son adet tarihine göre 7+5 im ultrasonda 2 gün önden gidiyorum yani 8 oldum bugün 🥹
Sumbul2167 GirlandBoy_Mom edacim kontrole gitin mi ben fotoğraf paylaştım cinsiyeti içi. Tahmin eden varmisidr die senin de varmı fotoğraf
GirlandBoy_Mom Sumbul2167 en son cumartesi günü özele gittim rahim ağzında kanama olmuştu bende detaylı baktırmak için damarlaşma varmış çarşamba da tekrar özele gidicem idrar ve kan sonucum için yarın da kendi doktoruma gidicem ikili test için randevu alıcam