ilaymom Birsen_KARABABAOGLU sürekli mızmız🤦🏻♀️ gün içinde sadece sabahları neşeli akşamları huysuz ama her gün değişiyor cok huyu🤷🏻♀️ sağlıkla gelsin bebişiniz inşallah ilay ismi cok tatlı ve eşimin adı berkay ondan istedim ikisinin de son harfleri ay ile bitiyor 🫶🏻
Balbebek012 1prens1prenses_ öykü de çok güzel ama her yer öykü masal dolu sizin seçtiğiniz isimlerde güzel
Nacyax 1prens1prenses_ valla yeni doğan kim varsa çevremde hep isimleri duru ya bi isim ekliyorlar ya da tek duru 😅😅
Lunapark 1prens1prenses_ öykü olsun o zaman ne olur 🥰 güzel isim bence de,abisi ismini koymuştu diye güzel bir anısı da olur hem 🌸
Girlmama 1prens1prenses_ alina dora olacak kızımın adı alina da pek benim içime sinmedi dora yı daha çok seviyorum
Eluskonunannesi 1prens1prenses_ öykü çok güzel bir isim abisinin ismini koyması kardeşi için çok güzel bir hatıra olur bence. Yanına da siz beğendiğiniz bir ismi eklersiniz mis gibi ♥️
1aleyna_ 1prens1prenses_ mira ve öykü ikiside çok güzel mira benim de aklımda olan bir isim di ama oğlum güneş olsun dedi kardeşinin adını bizde güneş de karar kıldık🥰