bdlakbrn Kızlar adet gecikmesinin üçüncü günü evde test yaptım negatifti. adet gecikmesinin altıncı gününde test pozitif, aynı gün kan verdim beta 16.09 çıktı. Bugün gecikmenin sekizinci günü beta 16.54 çıktı. Artış yok ise nedir bu bilen yazabilir mi
Lunapark bdlakbrn sizi üzmek istemem ama ikinci test doğru ise kimyasal gebelik veya sağlıklı gebelik olabilir.Tabi bir de şöyle bir şey var hayat mucizelerle dolu belki de istisna bir durumdur ve iki gün sonra yükselecektir kader kısmet🌸Ne istiyorsanız o olması dileğiyle 🌺🙏
Sevgikaya1525 bdlakbrn cnm malsef kimyasal gebelik gibi görünüyor aynı yerden mi verdiniz testleri cnm yine de kötü düşünmemek gerek inşallah yükselir
bdlakbrn Sevgikaya1525 aynı yerden verdim canım evet. Azalış da yok ama, kimyasalda kendi kendine kanama başlıyor değil mi cerrahi bi işlem olmuyor ?
Sevgikaya1525 bdlakbrn yok cnm kendiliğinden adet olup gdyr cerrahi Bi müdahale gerektirmiyor evet düşüşle yok ama iki kat artışta yok p tesi baktın olmadı Bi norml gebelik testi yap evde koyulacak var mı yok mu diye yada gt direk kan ver tekrar belki yanlış da çıkmış olablr
Bktakdmr Beta artmıyorsa kimyasal gebeliktir büyük ihtimalle çünkü her gün 2 kat artmalı normal gebelikte beta. Ama tabi yinede doktora görünmekte fayda var