Melissayda @Nacyax mideni tutacak şeyler ye en azından canım yemeyince daha çok oluyor peynir ekmek, çubuk kraker biraz bastırsın 🙏
Melissayda @Pinar0711 iştahsızlık çok kötü ya şu an bende de var inşallah geçer sizinki hep devam etmiş cinsiyet tahmininde bulundu mu doktorunuz ☺️
Mervebcn Merhaba güzel anneler bende 10 haftalığım arada çok kasık bel ağrım oluyor sanki regli olucakmışım gibi bütün gün sürüyor normaldir heralde demi ya kontrole 2 hafta var zaman geçmiyor
Zeynep_27 Ay bende en çok cinsiyeti merak ediyorum ve hiç bir şey hissetmiyorum hamilelikle ilgilide koku hasasiyeti bulantı dışında hiç bir hissim yok bulantı değilde sanki reflü gibi bir his saçma ama bitter cikolata bastırıyor sizinde oylemi
Emsalk Melissayda bugün 11. Hafta olduk çok şükür halsizlik var bende en çok bulantı koku vs saymıyorum . 2. Hamileliğim ilk gebeliğim kızdı bunda da erkek istiyorum ama kız bence :)
Mervebcn Emsalk 2li yaptırıcam 10gün sonra Allah korusun riskli çıkarsa fetal düşünülür diye karar verdim
Melissayda @Pinar0711 yok daha belli değil 11 aralıkta randevum 12+2 olacağım o gün belki bir şey söyler ☺️
Melissayda @Zeynep_27 bitter hiç denemedim belki iyi gelir deneyeceğim benimde öyle bir yanma hissi boğazıma kadar geliyor
AyeGlKarabulut Melissayda bulantı aşırı derece ilaç alırsam kusmuyorum almazsam bulantı var sadece oda yemek yememi zorlaştırıyor yemek yiyip yatıyorum. Cumartesi ya öbür haftaya Dr gideceğim belki belli olur iki oğlumdada bu haftalarda öğrenmiştim hakkımızda hayırlısı