Roonniee 19 haftalık hamileyim dün doktorum bebeğin böbreğinde biraz genişleme var takip ederiz dedi geçer mi var mı başına gelen benim yapmam gereken var mı
Ebrunn_trn Roonniee geçiyor merak etme benim oglanda da vardı şükür geçti o oluyor özellikle erkek çocuklarında
Merve-metin Roonniee 22.haftamda detaylıda öğrendim 4.5 mm ölçüldü dr takip edecez dedi ama erkek bebeklerde genelde oluyormuş doğunca düzeliyormuş şuan 28+3 en son 26.haftada kontrole gittiğimde 5 mm ölçüldü takip edecez normale dönmezse doğumdan sonra böbrek ultrasonu isteyecez dedi
seyma0661 TUGBABC benimde kız ve 6.5mm ölçtüler 25.haftamdayım yarın kontrol var :( sizde küçülme oldu mu sonraki kontrollerde? Kaç mm çıkıyor şuan doktor ameliyat olur vs dedi mi doğumdan sonra
TUGBABC seyma0661 küçülme ile alakalı birsey söylenmedi, doğumdan sonra çocuk doktoru bakar dedi doktorum
-sum- seyma0661 merhaba naptıniz tekrar ölçüldü mu bebeğinizin böbreği? Benim bugün 6,2 çıktı 20 haftaliğiz daha. Çok endişelendim
Sweet35 Benim bebekte değilde bende var böbrek genişlemesi ama doğumdan sonra geçiyormus doktor öyle dedi
seyma0661 -sum- geçen pazartesi 25 haftalıkken gittik 5.5mm olmuş küçülmüş ama doktor baştan beri kafana takılacak bişey değil dedi 2 ayrı doktora gittim biri özel hastane biri özel klinikti. İkisi de aynısını dedi doğana kadar düzelir yada doğunca düzelir herhangi bir müdahale gerektirecek kadar büyük değil çok şükür