aaydingulsahhh cok sükür kurtulmussun bebekte ıyı sende Rabbım sana bagıslasn evldını Allah uzun ömürler versin 🤲 Bende etlik sehır hastanesınde perinatoloji takıplıyım 15 gun hastanede yattım seker yuzunden ıllaki aralarında 3 5 densız çıkıyor benı ılk gün 3. kata cıkardılar ve hemsıre beni nstye bagladı 3 saat put gıbı durdum Karnım ac bana 2 gun yemek vermedıler sekerin dusmesı ıcın su dahı neyse neyse geldı dedim benim saga sola dönmem lazım tuvalete gitmem lazım benı azarladı benim kuralım bu yatcaksın kalkma dıye tabı o arada bana gelenler geldı sen ne dıyon be dedım burda bana bagrıyon ne hakla dedim ılla ınsan gıbı davranman ıcın sıkayetmı edelım dedım o sıra doktor geldı noluyo dedı dedım Boyle boyle bı durum var tuvalete bıle izin vermıyo benim sancım yok ben seker ıcın burdayım doktor hemsırıye dondu benim kuralım gecerlı senın degıl
Haddını bi l dıye hemsıre ye kızdı ve bana tamam guzelım sakın üzülme guzelım diye teselli ettı sonra yukarı cıkardılar benı 7 c ama o kadar ıyı doktorlar ve hemşireler varkı hepsınden Allah razı olsun aralarında doktor hemsıre 3 5 kısı cıkıyor ama kendıni ezdırmedıgın surece sıkıntı yok