aylinnntrhn Gulizar50 ne zaman tekrar kontrolünüz haber verir misiniz aynı mı kalacak acaba sonucunuz 😇
Tugba_turk46 aylinnntrhn tabikide veririm 💕içimede hep kız doğuyor 2 gün öncede rüyamda doğum yaptığımı esmer bir kızım olduğu emzirdiğimi görmüştüm hayırlısından Rabbim birde kız evladını tatdırsın 🥰😍
aylinnntrhn Tugba_turk46 oyyy rüyanın güzelliği❤️ Allah gönlünüze göre sağlıklı bi bebek nasip etsin inşallah 🙏
Gulizar50 aylinnntrhn valla 1 ay sonra giderim heralde artık cinsiyette öğrendim in beklerim biraz bilmiyorum değişir mi ama özelde cihazında iyidi
aylinnntrhn Gulizar50 canım ihtimaller değişebiliyor o haftalarda ben de özel takipliyim 12 haftalıkken %60 erkek dedi 15 haftalıkken %85 kız dedi haftaya tekrar gel dedi o gün bugün randevum 11.45 te bakalım bir oğlum var inşallah %100 kızdır ❣️
Gulizar50 aylinnntrhn insallah değişir birde erkek çocuğum olsun çok istiyorum sağlıklı olsun tabi böyle deyince insanlar linçliyo 3 kızım var babasına çok düşkün 😀
Haticemre21 aylinnntrhn bende çarşamba 13 haftalık olucam inşallah öğrenirim o gün. Geçen hafta ikili test için gitmiştim başka doktora erkek olabilir demişti 🌼
aylinnntrhn Gulizar50 ederim tabiki 🩷özellikle de 12 haftada kızdan erkeğe çok dönen oluyor görünmemiş olabiliyor dua edin inşallah bi tane de sağlıklı erkek bebeği nasip eder Allahım 🙏
Gulizar50 aylinnntrhn amin çok dua ediyorum bende sağlıklı olsun tabi hepsinden önemli o 😍 sizede çok sevindim rabbim sağ sağlık kucagınaza almak nasip etsin
Haticemre21 aylinnntrhn evet yani benim doktorum garanticidir ihtimalle konuşmaz . Ama ikiliyi yaptırdığım doktor ihtimalle söyledi bakalm artık 🤭