Merve034 Ben birlik ikinci issim sandım nasıl korktum Buda isim mi diye 😂😂😂 Kimbilirden Uras 3 bebekten 2si artık bence Aren ismi çok hoş
Kimbilirden Merve034 hahaha yakında birlik diye isim olmazsa şaşırmam çok haklısınız anlamlı anlamsız çok isim türedi
Kimbilirden Takıldığım bir nokta da aren isminin hem erkek hem kızlarda duyuyor olmam bu isim sanki erkek ismi gibi geliyor ama ilginç
0680 Kimbilirden Benim bebeğimde erkek olsaydı Asil çınar koyacaktım kız oldu Asel lina dedik. İkinci erkek olursa inşallah kesin asil çınar koyacağım. Çok klas bence. Şimdiden adıyla yaşasın ❤️
Kimbilirden 0680 çınar isminide çok düşündüm ama yurtdışınd yaşadığımız için çocuğun ismi Cinar olarak yazılıyor cin olması başının hoşuma gitmedi
Kimbilirden Çok güzel yorumlar geliyor oylamayı takip ediyorum. Seyirciye sorma hakkımı kullandım oylama sonucu karar vercem :)
ykaya18 Hevesinizi kırmak istemem ama Aren den gına geldi, her 5 bebekten 3ü Aren. İsim listeniz içinde ben en çok Urası beğendim 🩷
Kimbilirden ykaya18 şu sıralar uras ismi de çok gibi, aren ve uras’lar hava da uçuşuyor sanki Demir mi koysam demiyor değilim
Kimbilirden Nurrrr10 bende anlamından çok etkilendim. Uras/ Uraz olayı biraz çocuğu sıkıntıya sokabilir sadece