Alicegozde Selam kızlar ilk bebişime hamileyim. 7. Haftadayız. Arkadaşlarımın önerisiyle buraya dahil oldum. Direk böyle yazdım selamlar herkese
Htccndn Alicegozde Buraya gelen vazgeçemiyor hamile kaldığımda geldim buraya doğum yaptım hala burdayım bağımlılık yapıyor burası 😂
Alicegozde Htccndn hahahahhahahah ayyy valla böyle güzel insanlar olması sohbet edip fikir almak bişeler öğrenmek harika. Sanırım bende bağımlı olurum 😄😄 sen ne zaman doğum yaptın
Alicegozde Htccndn ay maşallah Allah bağışlasın. 40’da çıkmış yoluna girmeye başlamıştır. Bana da nasip olur inş
Htccndn Alicegozde Teşekkür ederim canım benim evet yoluna girdi ama hiç uyumuyor 😂 kedi uykusunda paşa 5 dakika uyuyor sonra geri uyanıyor darısı sana olur inşallah senide uykusuz geceler bekler 😂
Htccndn Alicegozde İnan öyle oluyorsun ama ozamanda uykun geliyor uyuyamıyorsun 😂 ama onlar iyi olsunda uyumayalım şaka bir yanada sen kaç yaşındasın canım
Htccndn Alicegozde Aynen canım benimde ilk bebiş burdan çok şey öğreniyorsun gerçekten 🥰 sen hangi şehirde yaşıyorsun 🥰